Vignett-kondiskommentaren.jpg

«Som ansatt er jeg opptatt av hva vi i Kondis kan gjøre for at flest mulig skal ønske å være medlemmer hos oss.»

 

Selv om Kondis på den tida ikke hadde egne treningsgrupper, følte jeg likevel at jeg som Kondismedlem var en del av et miljø. Når jeg reiste rundt på løp ble jeg kjent med andre løpere som var medlemmer, og da jeg kom hjem kunne jeg lese om oss på Kondis.no. Noen ganger var jeg også så heldig å finne et bilde av de jeg hadde løpt sammen med, snakket med eller meg selv blant deltakerne i løpet. Det var alltid like hyggelig.

I dag er jeg både medlem og ansatt i Kondis. Som ansatt er jeg opptatt av hva vi i Kondis kan gjøre for at flest mulig skal ønske å være medlemmer hos oss. 

Da vi hadde en undersøkelse for noen år siden svarte svært mange av medlemmene at de meldte seg inn av akkurat samme grunn som meg – for å få et abonnement på bladet og for å kunne tilhøre et miljø av likesinnede. Det var også mange som svarte at de satte pris på alle medlemsfordelene våre som ga rabatter både på start i kvalitetsløp, og ved kjøp av løpesko, treningstøy og utstyr. 

Selv sparte jeg inn det kontingenten kostet meg hvert år når jeg kjøpte meg nye løpesko og jeg trengte påfyll av litt treningstøy. Det var ikke store handelen som skulle til før kontingenten var spart inn. Så da leste jeg i praksis bladet helt gratis. Det satte jeg også stor pris på. 

I fjor utviklet Kondis videre det miljøskapende arbeidet ved å etablere de første treningsgruppene. I dag har vi 10 treningsgrupper spredt over store deler av landet. Dette er grupper som er initiert og drevet av Kondismedlemmer. Kondis sentralt bidrar med løpejakker og T-skjorter til de som ønsker å være treningsledere i treningsgruppene, mens lederne organiserer treningene og annonserer disse i Kondistreninga sine Facabookgrupper. Etter treningen publiserer deltakerne bilder og kommentarer i Facebookgruppene. 

Mange Kondistreningsgrupper inviterer også til sosiale samvær som løpelunsj, grillfest eller fellesturer til løpsarrangementer. På den måten skaper de et aktivt Kondismiljø i lokalsamfunnet der nye vennskap bygges på tvers av generasjoner og ferdigheter. 

Nå ønsker vi å utvikle dette enda et hakk, og på møtet styret i Kondis skal ha på torsdag denne uka, vil de legge de de siste planene for etableringen av «Team Kondis». Dette vil være et tilbud for både treningsgruppene og medlemmer som ennå ikke har fått en treningsgruppe i sitt område.   

Ønsket vårt er at det felleskapet vi sammen bygger opp skal bli så attraktivt at det etter hvert ikke vil finnes en eneste mosjonist som ikke ser stor nytte og glede av å være medlem. 
Er du fortsatt ikke medlem? Da kan du melde deg inn her og få abonnement på bladet Kondis, tilgang til over 100 medlemsfordeler, og lese alle plussaker på kondis.no. Meld deg inn i Kondis i dag og bli en del av Kondisfellesskapet du også. 

Ønsker du å etablerre en Kondistreningsgruppe i ditt område? Send oss en e-post og vi skal hjelpe deg igang. 

 

Marianne Røhme (55) er daglig leder i Kondis og ansvarlig redaktør for bladet  og nettsiden. Hun er utdannet sivilagronom fra Norges miljø- og biovitenskaplige universitet og journalist fra Høgskolen i Oslo. I tillegg har hun bygd på med økonomi og medielederutdannelse. Hun kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør for to tidsskrifter i Tun Media. Marianne er en ivrig kondisjonsutøver. Liker best løping, men er også å finne i skiløypa på vinteren eller på sykkelen om sommeren.