Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Siri Slotterøy Johnsen deltar i mange løp gjennom året. Her fra Sentrumsløpet 2016. (Foto: Heming Leira)
Siri Slotterøy Johnsen i Sentrumsløpet 2016

Siri Slotterøy Johnsen deltar i mange løp gjennom året. Her fra Sentrumsløpet 2016. (Foto: Heming Leira)

Siri kan gi deg 100 kroner i rabatt når du melder deg inn i Kondis

Siri Slotterøy Johnsen er ny ambassadør i Kondis. Som ambassadør har hun anledning til å tilby alle som bruker hennes ambassadørkode når de melder seg inn i Kondis, 100 kroner i rabatt på innmeldingsavgiften. Siri sin ambassadørkode er 115.
Publisert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Siri har vært medlem i Kondis i mange år. Hun husker ikke helt når hun meldte seg inn.

– Jeg tror det må ha vært i 2002 eller 2003. Det første bladet jeg har er iallfall fra 2003, sier hun og viser oss bladet.

Siri Slotterøy Johnsen sitt Kondisblad fra 2003
Siri sitt Kondisblad fra 2003. 

Siri mener det er en selvfølge å være medlem i Kondis når man er interessert i løping. Dette er de tre viktigste grunnene til at hun er medlem: Kondis er best på terminlister, løpsreportasjer og statistikk.

– I tillegg får vi medlemmer gode rabatter i sportsbutikker som for eksempel Löplabbet. Det alene er nok til å forsvare hele medlemskontingenten. Som medlem mottar vi også et fint og nyttig blad å lese, med masse inspirasjon, kunnskap og nyttige tips. Jeg syns også det er et poeng i seg selv å støtte en slik ikke-kommersiell aktør, som gjør så mye for løpingen i Norge, sier en entusiastisk ambassadør. 

Siri mener at alle som er interessert i løping bør være medlemmer i Kondis slik at de får tips til løp å delta i, hvordan de skal legge opp treninga, lese tester av utstyr og løpesko, og få gode rabatter på treningstøy og utstyr. 

Her ser du alle medlemsfordelene i Kondis.

Siri gleder seg til å være ambassadør. 

– Jeg gleder meg til å spre informasjon om den fine organisasjonen som jobber for oss, og vise alle at Kondis gir så mye tilbake, sier hun

Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her. Husk å oppgi ambassadørkode 115 slik at du får rabatt på innmeldingsavgiften.
Som medlem i Kondis får du også lavere pris på deltakelse i vårt virtuelle Kondisløp. Det kan du lese mer om her. Flott medalje og mange fine uttrekkspremier. Som medlem i Kondis kan du melde deg på med «Team Kondis» som lag og bli med i trekningen av enda flere uttrekkspremier. 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957