Da Kondis utsendte dukket opp RYE-treningen på himmelspretten fikk han en våt velkomst.
Ikke før var gruppa fra Sk Rye Løp- og skigruppe i gang før en kraftig regnskyll av sydlandsk styrke braket løs over Frognerparken. Turister skrek og grener deiset i bakken fra de kraftige vindkastene som supplerte regnskyllet. Men som så ofte når det regner kraftig gir regnet seg, og da vi var kommet til Skøyen var regnværet over og sol og godt over 20 grader gjorde treningsturen riktig så behagelig.

Denne treningsturen på vanligvis litt over en time (65 min +) er på drøye 11 km. Ingve Nasvik kunne fortelle at blir det for stort tempo på noen, så deles gruppa inn i to. Denne torsdagen var tempoet 5.46 pr. km, Normalt går det noe saktere.

Tirsdager og torsdager
Løpegruppa har to treningsdager i uka. Tirsdager er det intervalltreninger og torsdager er det langtur. Rye har også sykkeltrening og alle treningene finner en på denne siden på Sportsklubben Rye sine sider.
Løpegruppa følger en i tillegg på facebook: Sk Rye Løp- og skigruppa

Det er rundt 20 som deltar på treningene, på høsten ofte litt flere, og det er så godt som aldri under 10 med på treninga. Om treninga faller på en helligdag som 17.mai, så dukker det også folk opp på treninga.

Det er gratis å delta og en trenger ikke være medlem av Rye.

På intervallene samles alle etter hvert drag ved at de raskeste snur og møter de roligste. Intervalltreninga på tirsdagene går inne på Bislett om vinteren, i Frognerparken om våren og ved Sognsvann om sommeren.
Neste uke flytter både intervalltreningene og langturene opp til Sognsvann.

En kan også følge med Kondis sin treningskalender som viser at neste uke er både intervalltreningene og langturene flyttet fra Frognerparken til Sognsvann.
 

KONDIS HAR EGEN SIDE  OM TRENINGSGRUPPER 
 

SOM KONDISMEDLEM FÅR DU EN REKKE ARTIKLER
OM HVORDAN FOLK TRENER

 

Treningsturen som RYE løper fra Frognerparken, via Skøyenpark  og over til Bygdøy.

Frognerparken_Bygdoey_2018-05-11_07-58-36.png

 

OM LØPEGRUPPA:
 
Noe av løpegruppas filosofi er at både løpere som satser hardt og mosjonister som kanskje bare trener et par ganger i uka skal kunne trene sammen. Vi har felles, rolig oppvarming og nedjogging. Intervalløktene legges opp slik at den enkelte kan ta hensyn til egen form og kapasitet. De raskeste løper tilbake til de roligste etter hvert drag. Ingen blir fraløpt på Ryetrening.
 
Vi tilbyr treninger treninger hver uke, hele året, uansett vær. Alltid gratis. Ingen påmelding, bare bli med når du vil. Vi er en av Oslos største løpegrupper og vil ha deg med på laget.