«Solnedgangen» på Sola arrangeres for fjerde gang mandag 7. september.  Starttidspunkt er 19:30 for mosjonsløpet. Solnedgangen inntreffer litt over kl 20:00. Turmarsjen utgår i år, mens det blir 8 puljer med 25 løpere i komkurranseklassene. Start og mål ved Sola Strandhotell.

Påmelding
Løpet er snart utsolgt, 185 løpere per fredag kl 13:00

Torsdag 20.august ble løypa kontrollmålt av vår autoriserte kontrollmåler Ingolf Dale sammen med Einar Søndeland fra arrangøren Spirit Friidrett Stavanger.

- Dette er en 5 kilometer som er kontrollmålt før, men nå er løypa snudd litt slik at start og mål blir ved Sola Strandhotell - som gir bedre plass for løperne. Det er en lettløpt og fin løype, sier Ingolf Dale.

Løpets hjemmeside
Facebook

2017: Simon Løvås og Sara Jünger vant det nye løpet Solnedgangen 5 km
2018: Solnedgangen firedoblet deltakelsen i den andre utgaven
2019: Ørjan Grønnevig raskest i magiske Solnedgangen
 

Midtsommerløpet er også kontrollmålt

Midtsommerløpet som ble arrangert 17. juli er nå også kontrollmålt. Det skjedde 27. august, og løypa viste seg å være 6 meter for lang. Det betyr uansett at tider fra dette løpet kan tas med i våre statistikker.
Håvard Lalit Øglænd vant Midtsommerløpet i Ryfylke

23 løpere gjør seg klar til start. Han som skulle vinne til slutt, Håvard Lalit Øglænd, har inntatt tetposisjonen allerede før feltet er i bevegelse. (Foto: Spirit Friidrett)

Les mer om kontollmålte løyper her

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957