Med 92 startende på 10 km og 208 fordelt på to startpuljer på 5 km ble det en jevn strøm av løpere ut "maratonporten" på Fana Stadion.

Raskest av alle på 5 km var nær sagt som vanlig, Marius Garman Sørli fra Ask. Vinnertiden ble denne gang 16.39 for Ask-gutten som hadde disse komentarene til Kondis etter løpet.

- Det ble igjen et løp hvor jeg ble liggende alene i tet fra start. Litt vind og en rumlende/trøblete mage de første kilometerene, gjør at jeg bruker ganske mye krefter frem til vending.

- Ellers går løpet mye bedre etter at vending og jeg merker fort på tilbakeveien at jeg løper mye lettere/finere enn fra start . Jeg løper et tidsmessig jevnt løp selv om kreftene ikke helt ble disponert slik.

Snaue minuttet etter vinneren kom Børge Bjørsvik Larsson fra Varegg. 3. plassen gikk til Johan Løwe Gjersvik på 17.52.

Kristine Fjellanger vant 5 km
Kristine Fjellanger fra Strindheim fikk bestetid blant jentene. Bergenseren, som studerer i Trondheim, kunne feire sommerferien med seier på Sommerkarusellen.

- Hadde en hard og uvant økt på lørdag som satt mer i beina enn forventet, så da er jeg litt forsiktig og tok dette som en fin terskeløkt. Synes det er morsomt å delta i løp selv når formen ikke er helt på topp, og dette er jo uansett ikke løypen for topptider. Proft og bra arrangement, veldig fint at det finnes et slikt tilbud!

Vinnertiden ble  20.02.

Anne Linn Seter fra Gular og Kimberley Joanne Hatfield fra HSI delte 2.plassen med 22.01.

Den doble distansen ble vunnet av Gneist sin egen Jens Larsen Åstveit. Etter en god terskeløkt  mellom "jobb-øktene" på Fana Stadion med rigging av reklameutstyr, ble han klokket inn på 35.02. Nærmest fulgte Sverre M Slethaug fra Olden på 35.42, sekundet foran Daniel Einarsen fra Ask.

Sara Rebekka Færø Linde var i en klasse for seg og vant kvinnenes 10 km på 38.54. Nærmest fulgte Anne Kristine Johansson fra BFG Bergen og Beate Winkler Rasmussen.

Sommerkarusellen tar nå midtsommerpause frem til 7. august.

5 Vegard Thuen ULSET 37:24:00

Anne Kristine Johansson (n. r 2) manglet da vi foreviget topp 3 kvinner 10 km.

God stemning etter fullført løp

Dagens jevneste duell, Anne Linn Seter og Kimberley Joanne Hatfield, dømt likt i mål

Jens Larsen Åstveit er vel så opptatt av å vise klubb og reklamelogoer som å løpe fort

Vilja Sæverud, en av mange unge utøvere på Sommerkarusellen. Flott løp på 28.47.

Trond Leikvoll (300) mot mål, han sitter i sekretariatet og sørger for at alle får startnumre tidsnok til å rekke starten. Side om side med  Arne Voll.

Laila Tove Knudsen i flott stil over målstreken.

Deilig å slappe i gresset av etter løpet med en kald Olden.

Lotte Rå Birkeland mot mål sammen med mamma Lena Rå. Ikke et uvant syn under karusell løpene på Fana Stadion

Flaskevann fra Olden etter løpet smaker godt. Her er det bare å forsyne seg.

En av de heldige i dag , Fredrik Meyer Lampe med et gavekort (årsabonnement) fra Bergensavisen. Han løper for NECON, som er Vinterkarusellens hovedsponsor.

Torstein hamre vinner gavekort fra Peppes Pizza.

Flittige unge jenter med medalje for 3 løp. Disse tjuvstartet litt, medaljeutdelingen for alle som fullerører minimum 3 løp starter på neste løp 7.august.

Gneist sine unge utøvere sørger for at alle får i seg væske etter endt løp. Amund Høie Sjursen (t.v.) er akkurat blitt tatt ut av NFIF til å representere Norge under årets U23 EM som går i Polen.