Når det skal tas bilde av premiepallen etter en Vinter- eller Sommerkarusell på Fana Stadion så pleier gjerne Adele Henriksen fra Gneist å være er med på bildet. I forrige Sommerkarusell kom hun på andreplass, mens i det siste løpet tok hun en klar seier foran Ingrid Emilsen Kristiansen fra Gular. Den løpssterke jenten ligger også på topp i Ungdomsstatistikken til Kondis for 5 km gateløp i Norge.

Ellers var det også noen faste løpere på toppen av seierspallen i de andre distansene. Det er ikke noen overraskelse at Sondre Øvre-Helland vinner 10 km, og det på en så god tid som 33:18, og heller ikke var det noe sjokk at Marius Garmann Sørli vant 5 km. Litt mer overraskende å se Beate Vinkler Rasmussen tilbake på pallen etter at hun tok en tredjeplass i forrige løp. Denne gangen vant hun 10 km, men til forskjell fra sist så løp ikke Adele 10 km.

På det andre løpet i Head Energy Sommerkarusellen var det 325 startende, en klar nedgang fra det første løpet, så kanskje noen har begynt på sommerferien allerede, eller de så på at Brann spilte hjemmekamp.

Alle resultater fra Sommerkarusellens løp 2 finner du her..

Premiepallen for kvinner 10 km: vinner m/ medalje Beate Vinkler Rasmussen med Mathilde Albertsen til venstre og Marianne Haukøy til høyre.

10 136 Monica Rekdal NESTTUN K20-34 48:12

Løypen ut fra Fana Stadion går over gressbanen nedenfor, og den kan neppe være skikkelig drenert. Det var skikkelig vått denne gangen. Martine Syslak hopper over det våteste partiet.

De tre beste på 5 km menn: Henrik Angermund, Marius Garmann Sørli, Kristian Jarnung.

10 333 Trond Vevle DNB M45-49 20:04

5 km kvinner: Ingrid Emilsen Kristiansen, Adele Henriksen, Tine Alfstad Olsen.

10 1251 Cathrine Haugstvedt Varegg / Team Melkesyre K45-49 23:16

De tre beste på 10 km: Håvard Berland, Sondre Øvre-Helland, Bjørn Erik Flem.

10 1190 Roger Kvarsvik Hordane BIL M40-44 41:16

Tradisjonen tro stiller Gneist sine "Friske Viljer" opp med stafettlag i Sommerkarusellen. Totalt 10 utøvere delte denne gang på å fullføre 5 km. Her er det Heine Eide Røssland på startetappen som bringer pinnen ut av Fana Stadion i flott stil.

Ikke like folksomt på start denne gang, kanskje var det regnværet i forkant eller fotballkampen på Brann Stadion som var årsaken. Kruttet til starter Rolf Haugsvær er i alle fall tørt.

Øyvind Magnus og Hans Sigurd Morstøl ute i det våteste partiet.

Thomas Alexander Dale er godt i gang med løpet sitt.

Synne Skjelbred Lie og Karoline Ygre Hauge blir litt våte på beina.

Marius Garmann Sørli fra Ask Friidrett er den første som kommer tilbake til stadion, og han vinner 5 km.

Spurtduell om andreplassen på 5 km: Kristian Jarnung må gi tapt mot Henrik Angermund.

Nils Navelsaker vinner sin aldersklasse M60-64 på 5 km på gode 23:04.

Olav Birkeland går i mål på sin 5 km.

Per Sakariassen.

Annbjørg Haga jubler over et godt løp.

Som en del av Sommerkarusellen ble det arrangert en stafett for utøverne i Gneist Friske Viljer, som er et lag med funksjonshemmede. Her er det Fredrik Nygaard som har fått æren over å få løpe sisteetappen.

Aldona Lubojanska

Nora Hauge Svendsen.

Kaja Martinsen klarer å spurte fra pappa Halvard Martinsen.

Vibecke Magnus.

Annaliza Ktoridou-Valen og Tor-Arne Valen.

Det spurtes mot mål.

Lena og Sølvi Nyvoll Tangen gleder seg over gjennomført løp.

Inge Haukøy vant gavepremie på startnummeret. Dessuten vant han aldersklasse M45-49 på den gode tiden 38:45.

Mariann Fossmark vant sin aldersklasse på 10 km.

Sommerkarusllen er for hele familien, et eksempel på det er Martine og Fried Skage Syslak.

Dette er familen Kåstad, men de var litt usikker på om startnumrene var rett fordelt så vi er ikke sikker på hvem som er hvem.

3J6A7760_640.jpgThomas Alexander Dale har med seg sine to juniorer.

1P1A6181-640.jpgOlden leverer som vanlig drikke til Sommerkarusellens tørste deltagere. Ikke like varmt i dag, men Jostein Lie setter tydelig pris på bidraget fra Olden.

1P1A6197-640.jpgGneist sine Friske Viljer har gjennom de to første rundene med Sommerkarusell løpt stafett. Etter dagens løp vanket det medaljer til alle på laget, noe deltagerne virkelig satte pris på.

Neste løp går 3.juli, da er det "tilbud" på de resterende 3 løpene.