Kondis' løypemåler i Rogaland, Ingolf Dahle var sammen med løpsleder Anders Myhra Nordin ute og kontrollmålte løypa mandag 18. mars. I morgen, lørdag 23. mars, er det klart for tidenes første Stokkaløp. Det går for en stor del i samme trasé som Siddisløpet, men Stokkaløpet tar også med runden rundt Litla Stokkavatnet. Dermed blir runden på akkurat en kvart maraton, mens Siddisløpet er så vidt over 8 km. 

I Stokkaløpet kan deltakerne velge om de vil løpe kvart, halv, trekvart eller hel maraton. I skrivende stund er 98 løpere påmeldt, og det er kortdistansen på 10,5 km som har flest påmeldte, mens den noe uvanlige distansen trekvart maraton har klart færrest. 

Mer info om det nye løpet finner du på løpets heimeside

Anders_Myhra_Nordin_og_Ingolf_Dahle.jpg
Løpsleder Anders Myhra Nordin (til venstre) og Kondis' autoriserte løypemåler, Ingolf Dahle, var ute og kontrollmålte løypa sist mandag. 


Setter du pris på de kontrollmålte løypene i Norge: BLI MEDLEM I KONDIS!
 

LØYPER KONTROLLMÅLT AV KONDIS

  • 229 løp med blant annet:
  • 52 maraton
  • 82 halvmaraton
  • 114 10 km-løp
  • 91  5 km-løp
     

Kondis gir deg oversikten over alle de 229 kontrollmålte løpene


Blant våre oversikter er:


Kontrollmåling av løyper i Norge

Kontrollmåling av løyper i Norge er det Kondis som står for, og de danner grunnlaget for all statistikk i løyper utenfor bane i Norge.

Alt dette arbeidet gjør Kondis gratis, men det gjør seg ikke sjøl og vi er derfor svært avhengig av en så stor medlemsmasse som mulig. Akkurat som Olav Engen skriver om i artikkelen:  Kondis.no er i realiteteten en kjempestor dugnad

Så setter du pris på de kontrollmålte løypene i Norge: BLI MEDLEM!
 


admin: adform id #567066

Kondis-løypemålerne blir autorisert i henhold de retningslinjene som er gitt i IAAFs regel nummer 240 paragraf 3 i "The IAAF Handbook".

Hovedansvarlig for løypemåling i Kondis og ansvarlig for autorisering av nye løypemålere er Vidar Dvergedal. E-post: Vidar Dvergedal

Våre løypemålere blir autorisert i henhold til de retningslinjene som er gitt i IAAFs regel nummer 240 paragraf 3 i "the IAAF Handbook". Når det gjelder selve måleteknikken som anvendes, så er den utviklet av "Road Racing Club of America" og "Road Runners of England".

Ta kontakt med Vidar Dvergedal eller en av de andre autoriserte løypemålerne dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å gjøre en avtale om kontrollmåling.

Selve kontrollmålingen utføres som en gratis tjeneste til arrangørene av løpsarrangementer i Norge. Arrangørens utgifter er å dekke reise- og eventuelt oppholdskostnader for løypemåleren.

Eksempel på hvordan kontrollmåling foregår kan ses i artikkelen med både bilder og video fra målingen av Grimstad Maraton.


admin: adform id #567087