Styret har samlet seg rundt visjonen «Vi sprer treningsglede». I dette ligger det at Kondis ønsker å motivere folk til økt aktivitet gjennom de oppgavene vi tar på oss. Gjennom medlemsbladet Kondis og nettsiden skal vi spre kunnskap om trening, vise hvordan andre trener og videre vise fram interessante idrettsarrangementer innen kondisjonsidrett som en kan være med på. Dette fordi vi  mener at det å delta på et mosjonsarrangement er en fin mulighet til å sette seg langsiktige mål med treningen sin.

Styret vedtok verdiene: Entusiastisk, åpen, kompetent og framtidsretta.

Organisasjonens hovedmål ble vedtatt til å være det samme som visjonen: «Vi sprer treningsglede». 

De områdene som vi skal fokusere på framover er: Samfunn, medlemmer, arrangører og medarbeidere. Innenfor hvert av disse områdene har styret vedtatt egne strategier som skal være de strategiske målene for de ulike områdene. 

Skal gjøre helsegevinsten ved trening kjent

Innenfor området «samfunn» skal vi gjøre helsegevinsten ved trening kjent, etablere og følge opp treningsgrupper og følge opp det offentlige for å sikre at det blir lagt til rette for trening og fysisk aktivitet i befolkningen. 

Kondis er for alle

I forholdet til medlemmene skal vi ha en nytteverdi for alle – både elite og nybegynnere, vi skal synliggjøre treningsglede og fellesskap, og motivere til trening og fysisk aktivitet. 

Vi skal yte service overfor arrangører

I forholdet til arrangører av idrettsarrangementer skal vi sikre at vi har arrangørkompetanse i organisasjonen slik at vi kan yte service og bidra med kunnskap til arrangører som henvender seg til oss. Vi skal også legge til rette for erfaringsdeling mellom arrangører av slike arrangementer.

Det skal være attraktivt å være frivillig i Kondis

Kondis er en organisasjon med 5,75 årsverk ansatt i organisasjonen og med 69 frivillige medarbeidere som er fast tilknyttet oss for større og mindre oppgaver. De oppgavene disse medarbeiderne gjør er svært viktige for Kondis. Styret mener derfor det er viktig at vi også i framtida sikrer at vi har dyktige ansatte og frivillige medarbeidere, og at mange finner det interessant å være frivillig i Kondis i åra framover. Et viktig strategisk mål er derfor at vi skal gjøre det attraktivt å være frivillig i Kondis, og vi skal legge til rette for læring og utvikling i jobben. Videre skal vi ha entusiastiske, åpne, kompetente og framtidsretta medarbeidere. 

 

Du kan lese mer om Kondis her.

Dersom du ønsker bedre dekning av mosjonsarrangementer i ditt område, kan du støtte din Kondis-region ved å oppgi denne som din grasrotmottaker

Trond HansenBalsam for sjelen: Det å drive fysisk aktivitet er viktig for både fysisk og psykisk helse. Foto: Marianne Røhme