Team Ronny og Jan Billy har like så godt tatt skoene i egne hender (for å vri på et gammelt ordtak) og gjort sitt eget maratonarrangement til sitt jubileumsløp, Ronny løper sin maraton nr. 50 og Jan Billy sin maraton nr. 100.

De har gått sammen med Kråkstad IL om å lage løpet. Foruten maratondistansen blir det muligheter for å løpe både halvmaraton og 4,195 km og 420 meter.

Løpet går 14. juli, og i går, 9.juni, var sjef for kontrollmålinga i Kondis, Vidar Dvergedal, ute å kontrollmålte løypene..

Team Ronny og Jan Billys jubileumsmaraton på kondis terminliste
 

Setter du pris på de kontrollmålte løypene i Norge: BLI MEDLEM I KONDIS!
 

Kondis har en egen side på kondis.no hvor du finner alle meldingene om løyper som har blitt kontrollmålt.
Der finner du også nødvendige pekere til de forskjellige distansene m.m.
Her er siden for kontrollmålte løyper på kondis.no

LØYPER KONTROLLMÅLT AV KONDIS

  • 221 løp med blant annet:
  • 50 maraton
  • 80 halvmaraton
  • 110 10 km-løp
  • 87  5 km-løp
     

Kondis gir deg oversikten over alle de 220 kontrollmålte løpene


Blant våre oversikter er:

 

Kontrollmåling av løyper i Norge

Kontrollmåling av løyper i Norge er det Kondis som står for, og de danner grunnlaget for all statistikk i løyper utenfor bane i Norge.

Alt dette arbeidet gjør Kondis gratis, men det gjør seg ikke sjøl og vi er derfor svært avhengig av en så stor medlemsmasse som mulig. Akkurat som Olav Engen skriver om i artikkelen:  Kondis.no er i realiteteten en kjempestor dugnad

Så setter du pris på de kontrollmålte løypene i Norge: BLI MEDLEM!
 

Kondis-løypemålerne blir autorisert i henhold de retningslinjene som er gitt i IAAFs regel nummer 240 paragraf 3 i "The IAAF Handbook".

Hovedansvarlig for løypemåling i Kondis og ansvarlig for autorisering av nye løypemålere er Vidar Dvergedal. E-post: Vidar Dvergedal

Våre løypemålere blir autorisert i henhold til de retningslinjene som er gitt i IAAFs regel nummer 240 paragraf 3 i "the IAAF Handbook". Når det gjelder selve måleteknikken som anvendes, så er den utviklet av "Road Racing Club of America" og "Road Runners of England".

Ta kontakt med Vidar Dvergedal eller en av de andre autoriserte løypemålerne dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å gjøre en avtale om kontrollmåling.

Selve kontrollmålingen utføres som en gratis tjeneste til arrangørene av løpsarrangementer i Norge. Arrangørens utgifter er å dekke reise- og eventuelt oppholdskostnader for løypemåleren.

Eksempel på hvordan kontrollmåling foregår kan ses i artikkelen med både bilder og video fra målingen av Grimstad Maraton.