Therese Johaugs manager Jørn Ernst bekrefter overfor VG at skistjernen skal delta på Impossible Games 11. juni. Han bekrefter også at Johaug skal løpe, men vil ikke avsløre hvilken distanse det er snakk om. Dette vil vi få mer klarhet i på en pressekonferanse i morgen der flere av de beste, norske deltakerne vil være til stede.

Heller ikke Bislett-general Steinar Hoen ønsker å avsløre noe før morgendagens pressekonferanse. Men han varsler at deltakelsen til Johaug kommer til å bli helt spesiell. 

– Dere kan spekulere så mye dere vil, men jeg kan love at dere tar feil, uttaler Steinar Hoen til VG.

Under NM friidrett på Hamar Stadion i august i fjor viste Therese Johaug sin løpskapasitet ved å utklasse konkurrentene på 10.000 m da hun vant på 32:20,86. Et par måneder senere tok hun nytt NM-gull i løping - da i terrenget. Det blir derfor spennende å se henne igjen med løpesko på beina 11. juni. 

Se pressekonferansen her fra kl 12:30 tirsdag.
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957