Aldri har noen løpt så fort forbi Nightmare, Thundercoaster, Supersplash, Ragnarok, Speedmonster og alle de andre attraksjonen på Tusenfryd. Årets finale i Trimtexcup var lagt til fornøyelsesparken på Vinterbru syd for Oslo. Når 13-16 åringen ble lovet gratisbilletter til parken etter målgang, ble det godt oppmøte blant de yngre.

Ås IL leverte et nytt kart og fartsfylte løyper med mange muligheter for å gjøre små og store feil. Alt av små veier, attraksjoner og gjerder gjorde at en av og til følte at en løp i en labyrint. Deltagerne var strålende fornøyd med løpet og flere sa at det håper dette blir en fast avslutning på Trimtexcup de kommende årene.

t02.jpgI den yngste gutteklassen H13-14 ble det delt seier til Nydalsguttene Teodor Mo Hjelseth og Kasper Bakken Ulsteth, mens Jonas Myhr, Asker fulgte på 3. plass. I tilsvarende jenteklasse ble det nok en gang seier til Pia Young Vik, Nydalen, som har vunnet  samtlige løp i årets cup. Her fulgte Netta Bar-Nathan, Lillomarka og Alva Marika Niklasson, Kolbotn og Skimt OL på de neste plassene.

Blant de eldste ungdommene ble det hos gutten i H15-16 trippelseier til Nydalen med Halvor Tørnqvist Halden foran Lars Young Vik og Isak Jonsson. Blant jentene i denen aldersgruppen måtte vi utenfor Oslo for å finne vinneren: Jenny Baklid, Konnerud IL vant foran Maya Arnesen, Heming Orientering og Ane Sofie Krogh, Oppsal Orientering.