Varegg ønsker å gi løpere på stigende form en ekstra mulighet før høstmørket blir hemmende. Vi er også opptatt av å gi de som ikke fikk alt ut i Stoltzen en anledning til å revansjere seg raskt. Sportslig kan vi også anbefale å delta i konkurranser med kortere varighet. Det er hardt, men absolutt forfriskende. Hovedgrunnen til å arrangere er imidlertid å samle gladløpere til et artig nappetak.

Målgang på Skansemyren midt i "Skansemyren Grand Prix" gir også et møte med Vareggs aller yngste løpere. Det er en flott gjeng med friskuser! Det blir tidenes femte åpne Vareggmesterskap i mellomdistanse-motbakkeløp. Marius Vedvik var raskeste løper i det første løpet. Eller er du mer fristet av et nappetak med en lokal Fjellgeit? Eller en motstander fra det blide Melkesyre-miljøet? Uansett motivasjon, så blir det moro!

Meld deg på her 

Oversikt over påmeldte finner du her

Motbakkeløpet arrangeres onsdag 3. oktober. Utdeling startnummer og brikker på Skansemyren fra klokken 17.45 løpsdagen. Intervallstart fra "Hesten trenger hvile". Første løper starter 18.30.00. Løypen følger Sagbakken, Skansemyrsveien og har målgang på Skansemyren Idrettsplass. Det blir ikke stor ståhei med pokaler og flott premieutdeling. Pumaen vil imidlertid tradisjonen tro at det deles ut premier til dagens 3 motbakkeglødere. Han hevder å kunne ta de nødvendige vurderingene på øyemål. Vi er spent!