Terrengkarusellen i Kristiansand har erstattet de fire første løpene i "årets løpsserie med for "Aktivitetsturer. 

Så langt har 405 løpere startet sesongen med individuelt gjennomførte Aktivitetsturer, og disse har registrert 1110 starter totalt. Dette fordeler seg med 381 på 1. tur, 333 på 2. tur, 225 på 3. tur og 171 på 4. tur. Hele 142 løpere har pr 19. april fullført alle fire rundene.

De neste løpene i terminlista, Hvitløypa (28/4) og Skau-Skau-løpet (19/5) må utgå på denne siden av sommeren, men planlegges satt opp til høste, skriver Jan R Hansen i Terrengutvalget i en melding til deltagerne.

Se tidligere omtale:
Terrengkarusellen i Kristiansand tilbyr alternative løp

Dette er aktivitetsturene som gjelder nå:
Aktivitetstur 1 (Brannvakt-løpet)
Aktivitetstur 2 (Sparebanken Sør-løpet)
Aktivitetstur 3 (Bankløypa)
Aktivitetstur 4 (Walthers løype)

Registrer løpene på Bedriftsidrettskretsens nettsider. Løypene vil være umerkete, men kartlink finnes
Kart løype 1 og 2
Kart løype 3 og 4

- Hvis du har problemer med å finne ut nøyaktig hvor løpstraséene går, er det helt akseptabelt, når du ikke skal notere løpstid, at du bare sørger for å gjennomføre løpets distanse. Og skulle du ha vanskeligheter med å ta turen til Baneheia i denne spesielle situasjonen som vi har nå, godtar vi også om du velger å gjennomføre i en løype nærmere hjemmeområdet ditt, skriver Jan R Hansen på vegne av Terrengutvalget.

Idyllisk_i_løypa2 (1280x853).jpg
Idyllisk i løypa. Fra tredje løpet i fjorårets karusell, som altså er den tredje Aktivitetsturen i år. (Foto: Guri Sæterlid)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957