Pressemelding

Flyplassløpet er en meget interessant nyvinning i tilbudet av løpsarrangementer i Bergen. 

Løpet skal arrangeres onsdag 10. april og vi har allerede 118 påmeldte deltagere. Vi jobber videre med markedsføringen og har som mål å passere 300 deltagere.

Det er to klasser: 5km eller 10 km på tid. Løpet skal gjennomføres på den ellers avstengte militære flystripen på Flesland flyplass. Traseen er helt flat og bred. Alt ligger da til rette for stor fart i feltet og mange personlige rekorder.

Løpet arrangeres sammen med Avinor, og 50% av overskuddet vil gå til en ideell organisasajon. For 2019-løpet er det bestuttet at denne andelen av overskuddet skal gå til UNICEF.

Flyplassl¢pet 2019 initiativ1.jpgInitiativtaker til løpet var tre kabinansatte i Norwegian: Julie Liisberg, Beate Vinkler Rasmussen og Frode Johansen (se bilde over). Disse ønsket å delta på New York Maraton høsten 2018 og samlet inn økonomiske midler til UNICEF i den forbindelse. Som et av flere tiltak for å samle inn midler, tok de kontakt med Avinor Bergen Lufthavn for å arrangere et morsjonsløp for ansatte på flyplassen. Derfra utviklet det seg til at en ønsket å lage et åpent idrettsarrangement og det ble tatt kontakt med BFG Bergen Løpeklubb. Løpeklubben tente på ideen, og står som sportslig ansvarlig for løpet.

Løpet planlagges arrangert årlig.

Meld deg på nå og få EARLY BIRD-pris innen 1.mars
Deltakerpris: EARLY BIRD / LATE BIRD
Voksen: kr 200,–/ kr 300,–
Barn <16 år: kr 100,–/ kr 150,–
Familie, 2+2: kr 400,–/ kr 600,–

Gratis parkering.


Meld deg på Flyplassløpet her

Følg Flyplassløpet på FB