Her kommer bildeglimt fra fjorårets Ironkids hvor været vekslet fra nydelig sommervær til styrtregn og sterk vind, - som rev ned reklamegjerdene og stoppet arrangementet - en liten stund.

Er det flere som vil delta på Ironkids eller Irongirls, kan man melde seg på under triatlonexpoen på hotell Scandig Maritim i dag fra kl. 10 - 20. Jente/dameløpet starter kl. 20.00, så man må være påmeldt i god tid før det. Ironskids starter lørdag kl. 12.00 ved Skeisvatnets stupetårn og svømmeanlegg. Påmeldingen må gjøres unna i dag innen kl. 17.00.

Her er det mange bilder fra Ironskids 2015 og noen fra 2012
Her er reportasje og 16 bilder fra Irongirls 2016



De aller minste "svømmer"

Svoem_lita_jente_kvelertak_Thea_Lea_blir_kvalt_A20G2263.jpg
På djupt vann: Her fikk barn helt ned til seks år sitt første møte med 50 meter med svømming fra brygge til brygge på svømmebanen i Skeisvatnet. Men de var i trygge hender hos flinke jenter fra Haugesund Triatlonklubb. Thea Lea holder roen mens den lille jenta tydeligvis har stor tillit til henne og holder seg så fast at det mest minner om kvelertak. (Foto: Kjell Vigestad)

Svoem_Marlene_Wulst_Thea_Lea_unge_jenter_med_hjelp_A20G2254.jpg
Svømmedyktig: Marlene Wulst og Thea Lea loser to små hver gjennom svømmedelen av småbarnas konkurranse på 50 meter. Kravet er at de skal kunne svømme, men det går bra uansett, ser det ut til. (Foto: Kjell Vigestad)


Noen kan å ta i mot hyllesten

Lita_blid_jente2_A20G2440.jpg
600 meter løping: Den lille jenta har løpt det hun kan i 580 meter, men har likevel krefter igjen til å ta en "high five" med mange på oppløpet. Dette må kunne kalles smittende idrettsglede. (Foto: Kjell Vigestad)

Svøoem_to_parallelle_jenter_A20G3001.jpg
Parallellsvømming: To litt eldre jenter holder følge på sin 50-meter. (Foto: Kjell Vigestad)

Jente_loep_nr93_AZ3T5077.jpg
Nr. 93: Og så er det full fart ut på løpingen etter svømmingen. (Foto: Kjell Vigestad)

Loep_nr10_TempoTC_medalje_A20G3122.jpg
Medaljen:
I mål venter medlajen for gutten fra Tempo Triathlon Club. (Foto: Kjell Vigestad)

Triatlonsoestre_Marie_Lara_Wulst_med_sykkel_AZ3T5314.jpg
Tvillingsøstre: Marie og Lara Wulst var blant de eldste deltakerne, og de som hadde  kommet lengst når det gjaldt å beherske alle tre idrettene innen triatlon. svømming, sykling og løping. Haugesund Triatlonklubb har helt tydelig flere talenter enn de som allerede har vist seg fram i nasjonale juniorkonkurranser de siste årene. Ei av dem er storesøster Marlene. (Foto: Kjell Vigestad)

Jonas_Saltomortale2_A20G3658.jpg
Saltomortale: Jomas avsluttet som i 2015, med araber flikk-flakk og landet på målstreken etter 1100 meter løping og tre rundkast. Han har vært med siden han var knappe seks år og ble i fjor 11. (Foto: Kjell Vigestad)

Uvaer_blaast_reklameskilt_vekk_A20G4347.jpg
Uvær: Etter et par timer med høysommer, slo været om. Det kom styrtregn, hagl og en liten storm. Og alle gjerdene med reklameseil ramlet ned, Mwn det ble bare en kort pause, så var arrangementet igang igjen og alle fikk fullført. (Foto: Kjell Vigestad)
 

Her er det mange bilder fra Ironskids 2015 og noen fra 2012
Her er reportasje og 16 bilder fra Irongirls 2016