EIK friidrett avsluttet sin trimkarusell med sentrumsløpet i Egersund. Arrangøren kunne knapt vært heldigere med dagen. Fint vær og mye folk i byen skapte en perfekt ramme rundt løpet. Hele 125 løpere fullførte en av distansene.

Jakob Ingebrigtsen og deler av familen hans hadde gledelig tatt turen ned fra Sandnes for å kaste glans rundt løpet. Jakob stakk rett i tet og der ble han hele løpet. Han løp inn til 11.42 på den snaut 4 km lange løypen og det er løyperekord med god margin.

Camilla Ziesler hadde også tatt turen ned til Egersund og hun åpnet sterkt og lå lenge i gruppa med menn som var bak Jakob. Hun løp til slutt inn til en sterk 6. plass totalt og suveren seier og løyperekord i kvinneklassen.

RESULTATER

DALANE TIDENDE's reportasje

Alle foto: Kjetil Torgersen.

Camilla Ziesler (68), Stian Birkeland (9) og Henning Sulen Sæstad (77) mens de ennå løp sammen på første runden.

Thomas Hetland løper inn til 2. plass bak suverene Jakob.

Kirsti J Skåtøy løper inn til 2. plass i kvinneklassen.

Leif Inge Nesvåg (49), Thomas Sleveland (1) og Ingve Aalbu (89) holdt følge store deler av løpet.