Undheim Maraton og Stafett ble arrangert lørdag 17.10. med 25 deltagere på maraton og 12 stafettlag.

Jarle Risa var favoritt og vant maraton med god margin på 2:35:53. Arrangørklubben Undheim IL fikk også 2. plass ved Carlo Brekken som løp på 2:48:54, og seier i kvinneklassen ved Lene Sikveland med 3:35:47.

I stafetten var det både herreklasse, kvinneklasse og mixklasse. Undheim IL vant oppskriftsmessig herreklassen (2:27:55), Løplabbet vant kvinneklassen (2:47:25) mens Smågodt (fra Varhaug) vant mixklassen (2:41:01).

Stafetten skapte litt liv og røre i løypa for publikum og løpere, et veldig bra innslag mente deltagerne. Løpet gikk i den flotte rundløypa på 2 kilometer som tidligere har blitt benyttet til 6 -timers og 100 km på Undheim Ultra.

110 Bjøro Nevland (3. plass), Carlo Brekken (2. plass) og Tore Leikvoll (4. plass). (Foto: Ingolf Dale)

Løplabbet hadde et sterkt kvinnelag med Ingrid Kristiansen, Marie Kloster, Ida Tjørsvåg (bildet) og Christina Toogood. (Foto: Ingolf Dale)

Fra starten på stafetten. (Foto: Ingolf Dale)