Ole Paus påstod at "man tru''kke på hva som helst i Elverum", men har likevel fått en en egen gate oppkalt etter seg. Men det har skjedd mye annet spennende i Elverum den siste måneden også, og vi har virkelig fått trua på Kondistreninga etter en måned med stadig økende oppslutning.

Ugla.pngSiden oppstarten 22. august har facebookgruppa for Kondistreninga Elverum fått nesten 200 medlemmer, og et tosifret antall treningsglade har møttes til intervalltrening på tartanen på Terningmoen på torsdagskvelder og til rolig langtur på mjuke stier i Stavåsen på søndags formiddager.

Etter en litt beskjeden start den første uka med fire deltakere både på intervalløkta og langturen har det økt jevnt og trutt. De tre siste ukene har det vært med mellom 13 og 16 på intervalltreningene. Langturene på søndager har samtidig hatt rundt 10 de samme ukene.

Totalt har over 40 stiftet bekjentskap med det nye Kondis-tilbudet som er åpent og gratis for alle. Her er det bare å møte opp og gjøre akkurat så mye ut av økta som en selv behager. Treningsviljen uansett nivå har vært upåklagelig, og de aller fleste har fullført hele programmet i de varierte øktene som de ansvarlige, Marit Haslie og Rolf Bakken, har lagt opp til. Programmet for torsdagsøktene har så langt vært:

  • 8 x 3 min
  • 2 x (3+2+1+1+2+3 min)
  • 2 x (10 x 1 min)
  • 2 x (12 x 45/15 sek+styrke)
  • 6 x 4min

Søndagsturen har typisk vært på to timer i variert terreng. Her har noen valgt en kortere runde etter å ha vært med fra starten på Strandbygda skistadion i Stavåsen. Her er det pratetempo som gjelder, og Stavåsens bratteste bakker blir forsert gående for å holde pulsen nede. Etter hvert er planen å variere med nye oppmøtesteder for å utforske mer av det fantasktiske turterrenget som omgir oss. 

Kondis-langtur Stavåsdammen.jpgDrikkepause ved idylliske Stavåsdammen på Kondis-langturen 8. september. 

Har du lyst til å bli med i fellesskapet med treningsglede i fokus? Be om å medlemskap i facebooksgruppa vår og få nødvendig info om neste trening og kom i gang! Det er moro med Kondis!

Mer info: Kondistreninga i Elverum starter 22. august
Kondistreninga Elverum på Facebook