– Vi hadde planlagt ny trasé, skalert arrangementet ned og funnet gode, trygge løsninger for å ivareta smittevern. Slik smittesituasjonen har utviklet så er avlysning det eneste fornuftige valget. Trist, men sikkert ikke uventet, uttaler Jarle Uthus som er leder i Skarverennets organisasjonskomite

I forbindelse med at påmeldingen til årets renn åpnet i oktober lovet arrangøren 100% refusjon dersom rennet skulle bli avlyst, og Jarle Uthus uttalte den gang: 

– Det er  ingen som nå kan si noe om smittesituasjon og hvilke regler og begrensninger som måtte gjelde i april. Hvis skirennet vårt blir forbudt, så vil alle påmeldte få refundert 100% inkludert eventuell overnatting bestilt på Geilo i Skarverennshelga. Vi i arrangørklubben har tro på at det blir renn, og derfor jobber vi videre med fokus på påmelding og planlegging. 

Dette er dermed andre år på rad at Skarverennet tvinges til å avlyse på grunn av korona. 

Les også:
Skarverennet tilpasses koronapandemien
Skarverennet og Geilo med garanti mot koronaavlysning
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957