Arrangørene av Bergen City Marathon, TIF Viking, sørger for å holde oppe fokuset på vårens store løpebegivenhet på vestlandet. De inviterte denne uken til et møte med fire gode løpere, og deretter var det fellestrening gjennom den første delen av løypen til Bergen City Marathon.

I panelet som ble utspurt om trening satt fjorårsvinnerne på hel- og halvmaraton i BCM: Margunn Bye Tøsdal og Adele Henriksen, samt triatleten Casper Stornes og BCM-ambassadør Steinar Olson Trædal.

I fellestreningen etterpå var det satt opp egne fartsholdere der man kunne velge sin kilometertid. Treningsturen gikk gjennom den første del av løypen til Bergen City Marathon: ut til Sandviken og retur gjennom Fjellveien med avslutning ved Haraldsplass Diakonale Sykehus.

1U9A2181.jpgIntervjudebatten ble ledet av Roger Gjelsvik, daglig leder TIF Viking. I panelet satt Margunn Bye Tøsdal, Steinar Olson Trædal, Adele Henriksen og Casper Stornes.

1U9A2222.jpgGruppen med løpsfart på 7 min/km hadde Janne Jensen som fartsholder. Hun er arrangementssjef for Bergen City Marathon, og tar altså sin egen treningsmedisin.