Ukas økt er et samarbeid mellom Løpetrening og Kondis. Denne ukas økt er hentet fra et av Løpetrenings programmer for deg som ønsker å løpe halvmaraton under 1.25, men er også fin fartstrening uansett hville mål du har.

Varighet/Fakta om økta: ​​ca 75-85 minutter; medium hard.  

Beskrivelse: ​​​Du skal gjennomføre 2 serier hver på 15 intervaller, der hvert intervall er på 45 sekunder.

​​​Når du skal gjennomføre en intervalløkt er det alltid viktig med god oppvarming. Kjør rolig jogg i ca 15 minutter slik at kroppen og beina er varme og freshe før farts-økta. Kjør deretter to intervallserier. I hver serie skal du løpe raskt i 45 sekunder, jogge solig i 45 sekunder, løpe raskt i 45 sekunder osv. Tilsammen 15 intervaller i hver serie. Mellom seriene tar du fire minutters drikkepause.

Avslutt med rolig nedjogg etter alle intervallene, slik at du kvitter deg med melkesyre og blir raskere klar til neste treningsøkt.


 

Medlemsrabatt:

Medlemmer i Kondis får 15 % rabatt på treningsprogram hos Løpetrening. Fram til 15. juni har vi en kampanje som gir Kondismedlemmer 20 % rabatt. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957