Se bildeserien øverst i saken. Alle foto: Marianne Røhme

Treningsuka arrangeres i samarbeid med Springtime og er for alle som liker en aktiv ferie. Er du medlem i Kondis får du 350 kroner i rabatt om du oppgir Kondis-koden som du finner her. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn her og få fullt utnytte av alle medlemsfordelene våre med en gang.

Dette får du oppleve

Vi reiser fra Oslo 28. mars neste år og returnerer 4. april. Hver morgen starter vi med en løpetur på stranda før frokost. Her løper vi mot soloppgangen i 15 minutter, snur og løper tilbake til start. Dette innebærer at alle starter og avslutter samtidig selv om tempoet underveis er ulikt. Etter løpeturen blir det tøying på stranda før vi går til frokost.

Et alternativ til morgenjoggen er en yogatime i treningsstudioet. Dette er en fantastisk start på dagen hvor du kjenner at kroppen gradvisk våkner til liv og blir klar for en ny dag. 

Etter frokost er det flere ulike treningsøkter å velge blant med flere parralelle økter gjennom dagen. Her kan du trene både pilates, styrke og dans. Hotellet har også egen spaavdeling og svømmebasseng som står til vår disposisjon. 

På ettermiddagen er det løpetrening der vi både får trent teknikk, intervaller og langturer. Deltakerne får mange nivåtilpassede grupper å velge blant slik at de både skal kunne oppleve mestring og ha noe å strekke seg mot om de ønsker det. 

Fjelløkta

Torsdag formiddag etter frokost blir vi hentet med buss og kjørt litt opp i høyden for å gjennomføre fjelløkta. Denne går på trivelige skogsbilveier i lett kupert terreng. Landskapet er åpent og byr på mye flott å se på. 

Utgangspunktet for løpeturene på fjelløkten er en liten lokal kafe hvor vi får mulighet til å kose oss etter turen før bussene tar oss tilbake til hotellet. 

Du kan lese mer om turen og melde deg på her.

LES OGSÅ: – Lærerikt for alle med treningsleir i Portugal, mener ultraløper Hilde Johansen.