Torvikbukt Idrettslag og Fjellhauselag på Nordmøre arrangerer Torvikbukt 6 topper for 17. gang lørdag 12.september. 

Sterkeste feltet noensinne, mange profiler på startstreken!

Norsk mester i terrengultra, Sebastian Krogvig fra Bergen stiller på startstreken i den 17. utgaven av Torvikbukt 6 topper, og han ønsker å utfordre løyperekorden til Ola Hovdenak fra 2011 på tiden 2:31:04. Sebastian har flere topplasseringer i nasjonale og internasjonale løp, og fjorårsvinneren gleder seg til å komme til Torvikbukt nok en gang.

- Denne sesongen har vært preget av avlyste arrangementer og lite konkurranser, forteller Sebastian til arrangøren. Det er viktig for motivasjonen å få startnummer på brystet og kjenne på adrenalinet, så stor takk til de arrangørene som klarer å få til trygge arrangement i den tiden vi er i nå, fortsetter Sebastian.

04_sebastian_krogvig_foto_privat.jpg
Sebastian Krogvik er klar for nok en fight i Torvikbukt 6 topper. (Foto:Privat)

01_DSC_2502_1600 (1280x850).jpg
Sebastian Krogvig stuper ned mot mål og til seier i fjorårets løp. (Foto Daniel Kvalvik)

2019: Gjørmefest for de 177 deltakerne i Torvikbukt 6 topper
2018: Knallsterke vinnertider og rekorddeltakelse i Torvikbukt 6 topper

Løyperekordholder og treningskamerat Ola Hovdenak stiller også til start. Ola er den mestvinnende randoløperen i Norge, i tillegg har han utallige antall seiere i lange fjelløp.

Vi får også et gledelig gjensyn med Johanna Åström som nå er helt i verdenstoppen i Skyrunning. Johanna deltok for første gang i den gjeveste «World Skyrunning Series» i fjor hvor hun tok flere førsteplasser og sterke løyperekorder. Johanna omtales som «The new skyrunning star» og skulle i år delta i flere internasjonale konkurranser.  Verdenscupen som i år skulle hatt 17 løp i 12 forskjellige land, er dessverre avlyst. Johanna deltok i Torvikbukt for 2 år siden, og naturlig nok er det hun som har løyperekorden på sterke 2:57:48.

05_johanna_åstrøm_foto_tore_martin_søbak_gundersen[1].jpg
Johanna Åstrøm er nok favoritt i år. (Foto: Tore Martin Søbak Gundersen)

Henriette Albon bosatt i Innfjorden (opprinnelig fra Sandefjord) stiller til start for første gang. Henriette er i Norgestoppen i terreng/fjelløping og har også hevdet seg internasjonalt med blant annet en 4. plass fra VM i Skyrunning i 2018. Her må vi nevne at Henriette er gift med Jonathan Albon fra Storbritannia. Han er verdensmester i trail, skyrunning og hinderløp.

Vi vil også trekke frem lokale utøvere som Espen Fredriksen fra Averøy og Jørgen Kvalsvik fra Gjemnes som topper formen til 6 topper, og de er gode for tider godt under 3 timer.

07_henriette_albon_foto_ian_corless.jpg
Henriette Albon debuterer på Torvikbukt 6 topper. (Foto: Ian Corless)

Norges hardeste halvmaraton

For ellevte året er det fellesstart med tidtaking hvor alle 6 toppene skal bestiges på raskest mulig tid, 1900 høydemeter og 21,8 km langt kan betegnes som en real styrkeprøve. Det sies at Torvikbukt 6 topper er Norges desidert hardeste halvmaraton, det bekrefter også rekordholder Ola Hovdenak.

Påmelding mosjon og aktiv på tid lørdag 12.september 
Max 200 deltagere

Påmelding turklasse lørdag 12.september 
Max 200 deltagere

Løpets hjemmeside
Facebook

02_kart_torvikbukt_6_topper.jpg
Kart og løypetrase for konkurranseklassene. I turklassen er antall topper valgfritt.
 

Toppturer hele uka

Det er i år i tillegg mulig å gå valgfritt antall topper i ukedagene før selve løpet, kart og premier hentes på Joker Torvikbukt. Godt merket løype hele uka fra mandag 7.september til lørdag 12.september.

Påmelding turklasse mandag 7.sept – fredag 11.sept «Åpen løype»

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957