Helen Carr og Calum Leitch løp sine første Tøyen Parkrun og vant. Foto: Heming Leira

-4 grader, vindstille og fine løpsforhold i Tøyenparken. Som sist lørdag uteble sola.
Både blantt mennene og kvinnene ble det to debutanter som vant. Calum Leitch var suveren og vant med over minuttet på Michael Brandebura som 16.desember vant Tøyen Parkrun.
Leitch debuterte i Tøyen Parkrun, men gjorde sitt 7. Parkrun.
Helen Carr vant på sterke 23.19 den 10.beste vinnertida blant kvinnene og med tanke på at det tross alt er vinterføre var det en meget god tid. Carr debuterte i Tøyenparken, men var den løperen med nestflest Parkrunerfaring. Hun løp sitt 117 parkrun.
Etter bunnrekorden med 19 deltakere forrige lørdag var det denne lørdagen 24 fullførende deltakere.
Nok en gang kom det til flere nye løpere til Parkrun. Ni av 24 løpere debuterte i Parken.
Axel Walø har stadig løpt alle Parkrun.

Nok en gang stilte de frivillig opp og sørget for at Tøyen Parkrun kunne arrangeres, denne gang for 20.gang

Ingen i sikte bak Calum Leitch når han går i mål.

Michael Brandebura har en seier i Tøyen Parkrun og en rekke topplasseringer som denne gang når det ble andreplass. Dette var hans 15.løp i Tøyen Parkrun

Også Dawid Ćmok på tredjeplass debuterte i Tøyen Parkrun

Helen Carr , Raheny Shamrock AC vant kvinneklassen på meget sterke 23.19 og lot seg ikke affisere av noen par kuldegrader. Hun gjorde dagens beste Age Grade score med 66.48%

Familien Elvebakk stilte med tre deltakere og her er det Beate som tar andreplassen av kvinnene.

Kathrine Karbøl var bare fme sekunder bak Beate og tok tredjeplass blant kvinnene.
Hun er den kvinnen som har løpt flest Tøyen Parkrun med 18 av de i alt 20 arrangerte løpene.

Mikkel Elvebakk Saidi slo sin yngre bror men måtte virkelig ta i for å klare det i sin debut i Tøyen Parkrun.

Wilhlem Elvebakk Saidi var en av tre som klarte å perse tross vinterføret. I sitt fjerde Parkrun ble han nr.6 totalt enda han løper i klasse 11-14 år. Det ga ham en age grade score på 66.09 %

Eoin Fegan jublet så mye etter å ha holdt 5 minutter på km i debutløpet i Parken.

Audun Farbrot var også en godt fornøyd løper i sitt 11. Parkrun i Tøyenparken.

Johanna Blomster syntes det ble varmt med hansker etterhvert.

Stor løpsglede for Sue Drinkwater i hennes debut i Tøyenparken.

Hnerik Baune var mest opptatt av å løpe raskest mulig, mens bikkja var mest opptatt av å hilse på fansen.

Les mer om hvordan du går frem her for å delta i Tøyen Parkrun: Lørdag går Norges første Parkrun i Tøyenparken  eller på arrangørens hjemmeside: Hjemmeside for Tøyen Parkrun

Kondis følger Tøyen Parkrun og  har skrevet om Parkrun generelt

19.februar:  Tøyen Parkrun tilbake med ny løype​

2017 - Det første året

30.desember: Tøyen Parkrun avlyst ....Jon-André løp på isen likevel
23.desember: Julenissene lyste opp Tøyen Parkrun i Oslotåka
16.desember:  Tøyen Parkrun et kjempegodt treningstilbud!
14.desember:  Tøyen Parkrun med juleløp 23. desember
2. desember:  Godt strødd da Tøyen Parkrun #15 ikledte seg vinterdrakten
11. november: Tøyen parkrun # 12 under blå himmel og strålende sol.
4. november: Tåke og løv da 68 løp det #11 Tøyen Parkrun
28. oktober:  Tøyen parkrun #10 jubilerte i praktfull soloppgang
13. oktober:  Trolsk stemning under Tøyen Parkrun #8
12. oktober:  Tøyen Parkrun feiret den Internasjonale Parkrun Day med stil
27. september: Tøyen Parkrun betyr 18 % flere løp i Oslo i 2017
2. september: Sol over godt besøkt Tøyen Parkrun #2
30. august: Tøyen Parkrun debuterte med kjempesuksess!
25. august: Lørdag går Norges første Parkrun i Tøyenparken
16. august 2017:  Parkrun endelig i Norge!
18. november 2015: Park Run i Storbritannia – lavterskeltilbud til løpsglade turister
----------------------------
2. oktober 2015: Kampenmila - et venners venners løp (ikke et Parkrun - men et løp i Tøyenparken)