Tåka lå over Oslo by da Tøyen Parkrun arrangerte for 11. gang. Et hvitt frostlag i gresset var å se flere steder, det nærmer seg vinter, men løpsforholdene var fine og kortbuksene var fotsatt å se.

Hele 68 fullførende deltakere er det fjerde høyeste av de 11 løpene, og neste helg er det ikke noen andre løp i Oslo eller i den andre parken......

Akkurat etter svingen i starten (drøye 100 m) har Patrick  Stangebye tatt teten. Foto: Heming Leira

Tøyen Parkrun er et veldig barnevennlig løp hvor barna kan delta på så mange måter.  Foto: Heming Leira

Etter 1,5 runde er det stadig Patrick Stangebye i tet tett fulgt av Sverre  Mcseveny - Åril. Lengre bak følger Petter Sveen.

Christian Prestegård, tidligere president i Kondis, var en av 15 som prøvde Tøyen Parkrun for første gang denne lørdagen.. Det endte med en flott 13. plass totalt. Ikke verst når du løper i 60-64 årsklassen. Hans tid 22:20, gjør at han har den beste tiden i den klassen så langt i Tøyen Parkruns historie, Tiden gav ham 73.06 % i aldersgradering, som bringer ham opp på 12.plass i aldersgraderingsligaen i Tøyen Parkrun.

Etter løpet sa han til Kondis at dette var en god opplevelse og at han kommer tilbake for å løpe flere Tøyen Parkrun utover vinteren. Dette skrev han på sin facebookvegg etter løpet: " Eg fekk ei flott sosial løpsoppleving i eit uhøgtideleg løp med låge skuldre og fokus på løpsglede."

Ole Brastad var tilbake etter forrige lørdag da han ikke var helt frisk og tilbød seg å fotografere iatedenfor å løpe. I sitt tredje Parkrun var han kun 10 sekunder bak persen.

Det kan ikke påpekes for mye: Tøyen Parkrun er et ekte dugnadsløp, det er det som gjør det mulig at det kan være helt GRATIS. Derfor anbefaler vi alle som deltar og andre til å tegne seg på lista over frivillige. Skriv til toyenhelpers@parkrun.com og tegn deg på lista som gir arrangøren mulighet til å spørre om du kan være med å arrangere.

Ung og litt  mindre ung, i Tøyenparken er det plass til alle.  Foto: Oddvar Røsten

Få løp ha så mange løpere som løper med barnevogn som Tøyen Parkrun, ikke minst i forhold til deltakertallet. Nedover, som her på bildet, er det greit med barnevogn.  Foto: Heming Leira

Opp den korte, men harde bakken er det virkelig en styrkeøvelse mer enn noe annet.  Foto: Oddvar Røsten

Jan Magnus Brevik var en annen debutant, og han fikk gleden av komme seg akkurat under 20 minutter med 19:55 Senere rakk han å bidra til kamerafangsten for Kondis (se nedenfor)  Foto: Oddvar Røsten

Fortsatt er det mange britiske løperne som deltar. Så i Tøyen Parkrun kan du få trent på både løping og praktisere engelsk.  Foto: Heming Leira

Stort humør i Tøyenparken  Foto: Odddvar Røsten

Vigdis Kristiansen vant kvinneklassen i sitt første Tøyen Parkrun. Hun syntes Tøyen Parkrun var et meget bra opplegg. Dermed ble hun den 11. kvinnen som vant i Tøyen Parkrun på 11 løp. Hvem blir den første kvinnen som vinner to løp?  Foto: Oddvar Røsten

Petter Sveen gjør en god siste runde, ifølge ham selv holdt han bare farten oppe og passerte de to foran seg. 18:04 var en persforbedring på ni sekunder fra hans debut 10. oktober da han ble nr. 2  Foto: Heming Leira

Sist lørdag hadde vi bildet av dette treet ...med atskillige flere blader på. Det går unektlig mot vinter. Dagens tre beste menn: Fra venstre: Patrick Stangebye 18.16 og nr. 2, vinner Petter Sveen 18:04, og Sverre Mcseveney-Åril nr. 3 med 18.19.

Disse tre har alle vunnet Tøyen Parkrun. Patrick Stangeby vant det tredje Tøyen Parkrun. Sverre Mcseveney-Åril vant løp nr. åtte og ni og nå har også Sveen fått seg en seier.   Foto: Heming Leira

På resultatlista er det noen som er bedre enn andre. Men ute i løypa er DU best! Foto: Heming Leira

Anne Søbstad Rye har løpt tre Tøyen Park Run, alle med en aldersgraderingsprosent på over 70 %. Foto: Heming Leira

Racing is life  Foto: Heming Leira

Liv Lystad, få kan skrive under på det med større bokstaver enn Liv om at Racing is life, her under sin Tøyen Parkrun debut  Foto: Heming Leira

Er det noe som er viktig for løpskaruseller er det at det er gøy for de som hjelper med arrangementet. Med høstløv i bugnende mengder var det ikke noe problem for denne lille løpsarrangøren! Foto: Heming Leira

Fotografen og løperne  Foto: Heming Leira

Trude Sundtjønn trives veldig bra både i Boston Marathon, hvor jakka er fra, og i Tøyenparken hvor hun i dag løp sitt sjette Tøyen Parkrun bare var fire sekunder bak persen. I tillegg har hun løpt Cheadle Hulme parkrun. I tillegg har Kondismedlemmet vært frivillig på Tøyen Parkrun.
- Jeg var veldig fornøyd da Parkrun havnet på Tøyen og ikke i Frognerparken, fortalte hun til kondis.no

Forrige lørdag deltok Oddvar Røsten (til venstre) og Heming Leira (til høyre) i Tøyen Parkrun sammen med Kondispresident Tim Bennett. Denne lørdagen hadde de tidligere Kondispresident Christian Prestegård med seg. Han gjorde som de nevnte tre gjorde forrige lørdag, vant klassen sin, mens Oddvar og Heming tok bilder.  Denne Kondisgjengen tok plass foran kunstverket: Vindfruen – skulptur, armert polyester, Tøyenparken, Oslo (1981). Kunstneren Ole Sjølie var som Oddvar Røsten, fra Trøndelag og bodde på Tøyen.

Kondis har fulgt Tøyen Parkrun og Parkrun generelt

28.oktober:  Tøyen parkrun #10 jubilerte i praktfull soloppgang
13.oktober:  Trolsk stemning under Tøyen Parkrun #8
12.oktober:  Tøyen Parkrun feiret den Internasjonale Parkrun Day med stil
27. september: Tøyen Parkrun betyr 18 % flere løp i Oslo i 2017
2. september: Sol over godt besøkt Tøyen Parkrun #2
30. august: Tøyen Parkrun debuterte med kjempesuksess!
25. august: Lørdag går Norges første Parkrun i Tøyenparken
16. august 2017:  Parkrun endelig i Norge!
18. november 2015: Park Run i Storbritannia – lavterskeltilbud til løpsglade turister
----------------------------
2.oktober 2015: Kampenmila - et venners venners løp (ikke et Parkrun - men et løp i Tøyenparken)