Kondismedlem Sponset innhold
Unge utøver imponerte i Æresrunden

Unge utøver imponerte i Æresrunden

Glade Hjul Æresrunden er kontrollmålt

Glade Hjul Æresrunden, tidligere kjent som Æresrunden, var tilbake på løpskartet i år etter et langt fravær.

Kondis-løypemålerne blir autorisert i henhold de retningslinjene som er gitt i IAAFs regel nummer 240 paragraf 3 i "The IAAF Handbook".

Hovedansvarlig for løypemåling i Kondis og ansvarlig for autorisering av nye løypemålere er Vidar Dvergedal. E-post: Vidar Dvergedal

Våre løypemålere blir autorisert i henhold til de retningslinjene som er gitt i IAAFs regel nummer 240 paragraf 3 i "the IAAF Handbook". Når det gjelder selve måleteknikken som anvendes, så er den utviklet av "Road Racing Club of America" og "Road Runners of England".

Ta kontakt med Vidar Dvergedal eller en av de andre autoriserte løypemålerne dersom du ønsker mer informasjon eller ønsker å gjøre en avtale om kontrollmåling.

Selve kontrollmålingen utføres som en gratis tjeneste til arrangørene av løpsarrangementer i Norge. Arrangørens utgifter er å dekke reise- og eventuelt oppholdskostnader for løypemåleren.

Eksempel på hvordan kontrollmåling foregår kan ses i artikkelen med både bilder og video fra målingen av Grimstad Maraton.

6. april ble Glade Hjul Æresrunden kontrollmålt av Kondis sin løypemålersjef, Vidar Dvergedal. Dermed fikk løpet, som endelig var tilbake igjen, en løype som kan brukes for å komme med på statistikken. 

Løpet ble arrangert 8. april, så alle som løp fort i årets løp, har mulighet til å få tiden med på årets statistikk.


Kondis reportasje 2017: Sterke tider av unge utøvere i Glade hjul Æresrunden 


Vår oversikt over kontrollmålte løyper er oppdatert. 

LØYPER KONTROLLMÅLT AV KONDIS

  • 207 løp med blant annet:
  • 48 maraton
  • 77 halvmaraton
  • 102 10 km-løp
  • 81  5 km-løp
     

Kondis gir deg oversikten over alle de 207 kontrollmålte løpene


Blant våre oversikter er:

 

Kontrollmåling av løyper i Norge

Kontrollmåling av løyper i Norge er det Kondis som står for, og de danner grunnlaget for all statistikk i løyper utenfor bane i Norge.

Alt dette arbeidet gjør Kondis gratis, men det gjør seg ikke sjøl og vi er derfor svært avhengig av en så stor medlemsmasse som mulig. Akkurat som Olav Engen skriver om i artikkelen:  Kondis.no er i realiteteten en kjempestor dugnad

Så setter du pris på de kontrollmålte løypene i Norge: BLI MEDLEM!