Her er et enkelt oppslag i de fire sakene som Kondis laget fra Nordisk mesterskap i terrengløp 2022. Nederst kan du også lese forhåndssaken som vi laget.

Du finner flere bilder fra Nordisk mesterskap i terrengløp her i Kondis´ bildearkiv.

Husk at du som er Kondismedlem kan laste ned så mange bilder du ønsker herfra. Les om det her: Gratis bilder på Imageshop for Kondismedlemmer

innspurt.jpg

Norsk sølv og bronse for juniorkvinnene i Nordisk mesterskap.

 

Det ble tre norske løpere blant de fem beste på første øvelse i nordisk. Ingeborg Østgård hadde mye å forsvare, men danske Sofia Thøgersen var lysten på revansje fra i fjor og knep gullet foran henne. Ina Halle Haugen tok bronsen på en god norsk øvelse.
innspurt.jpg

Nordisk gull til Møllerud Hauen - de fire første plassene til Norge.

I herrenes juniorkonkurranse ble det en fantastisk norsk dag under helgens nordiske mesterskap i terrengløp. Helt fra start ble det ganske klart at de norske gutta mente alvor, og i mål la vi beslag på de fire øverste plasseringene!
ute-i-terrenget.jpg

Sølv til Kristine Meinert Rød og bronse til Hanne Mjøen Maridal i nordisk mesterskap.

I sin første skikkelige sesong som friidrettsutøver tok Kristine Meinert Rød i dag sølv i nordisk mesterskap i terrengløp! Hanne Mjøen Maridal sørget for nok en god norsk øvelse med sin bronsemedalje.
senay.jpg

Solid av de norske seniorherrene under nordisk mesterskap i terrengløp.

Senay Fissehatsion ble beste norske løper med en tredjeplass under nordisk mesterskap i terrengløp søndag, men stilte utenfor det nordiske mesterskapet. Bronsen gikk dermed til Kasper Fosser som ble nummer fire i løpet. Det ble totalt sett enda en solid norsk øvelse.

Forhåndssak

Det var ikke alle de beste norske løperne som ble sendt til mesterskapet, i forhåndssaken kan du lese om hvem som mangler. Og også vurderingen av hvem som Kondis vurderte som favoritter. Vår vurdering her var at de norske løperne som vi mente hadde best sjanse til å ta en gullmedalje var Kasper Fosser, Kristine Meinert Rød, Ingeborg Østgård og Vebjørn Hovdejord. Fasiten her ble at ingen av disse tok gullet, men at alle havnet på premiepallen. Kasper Fosser tok en bronsemedalje mens de andre tre tok sølvmedalje. Vi vil si at vi nesten traff blink med våre forhåndsvurderinger.

Collage_Nordisk_2_1280.jpg

Gode sjanser for norske gull i Nordisk mesterskap i terrengløp

Selv om noen av de beste norske løperne mangler så stiller Norge med et sterkt lag i helgens nordiske mesterskap i Kristiansand.

Ordfører Jan Oddvar Skisland.jpg
Nordisk mesterskap terrengløp ble åpnet av ordfører i Kristansand: Jan Oddvar Skisland.

Norske fans.jpg
Det var i hvert fall noen norske flagg og entusiastiske tilskuere langs løypen på Gimlemoen i Kristiansand, men det var visst noen som kjedet seg også.