Det var ikke mer enn 5-6 grader da Tøyen Parkrun ble arrangert for 26. gang. Overskyet og lite vind. Men med unntak av mye løsgrus så var det flotte løpsforhold, noe som også vistes på tidene.

Sverre Mcseveny-Åril vant på 17.56, som var pers, og Åril ble den femte løperen under 18 minutter. 16.58 er stadig løyperekorden og innehas av Runar Sæther. Tre mann løp under 19 minutter og 7 under 20 minutter i løypa, som er meget krevende.

På kvinnesiden var nok en gang Marit Tørstad raskest og vant på 23.22, bare tre sekunder bak persen.

Hele 76 løpere fullførte og det er det tredje høyeste deltakertallet siden starten. Tøyen Parkrun har nå stabilisert seg på 50+ i antall deltakere de siste fem lørdagene, noe som kun har skjedd en gang tidligere.

Sverre Mcseveny-Åril  stakk etterhvert av fra sine to nærmeste konkurrenter og løp inn til seier.

Marit Tørtstad hadde Lene Rennestraum like bak seg, men holdt godt unna og løp inn til seier. Tirsdag møter du henne som en av trenerne i Kondistreninga på Sognsvann.

Sverre Mcseveny-Åril og Marit Tørstad er de mestvinnende i Tøyen Parkrun med fire seire hver etter lørdagens løp. Blant kvinnene er det kun Tørstad som har vunnet mer enn ett løp.

Lene Hovland Rennestraum løp sitt andre Tøyen Parkrun. For en uke siden debuterte hun på 25.38 nå ble det 23.34, og hun hadde øyekontakt med Tørstad hele veien.

Det er alltid en rekke debutanter i Tøyen Parkrun. Stian Aas var en av dem.

23.desember: Julenissene lyste opp Tøyen Parkrun i Oslotåka
16.desember:  Tøyen Parkrun et kjempegodt treningstilbud!
14.desember:  Tøyen Parkrun med juleløp 23. desember
2. desember:  Godt strødd da Tøyen Parkrun #15 ikledte seg vinterdrakten
11. november: Tøyen parkrun # 12 under blå himmel og strålende sol.
4. november: Tåke og løv da 68 løp det #11 Tøyen Parkrun
28. oktober:  Tøyen parkrun #10 jubilerte i praktfull soloppgang
13. oktober:  Trolsk stemning under Tøyen Parkrun #8
12. oktober:  Tøyen Parkrun feiret den Internasjonale Parkrun Day med stil
27. september: Tøyen Parkrun betyr 18 % flere løp i Oslo i 2017
2. september: Sol over godt besøkt Tøyen Parkrun #2
30. august: Tøyen Parkrun debuterte med kjempesuksess!
25. august: Lørdag går Norges første Parkrun i Tøyenparken
16. august 2017:  Parkrun endelig i Norge!
18. november 2015: Park Run i Storbritannia – lavterskeltilbud til løpsglade turister
----------------------------
2. oktober 2015: Kampenmila - et venners venners løp (ikke et Parkrun - men et løp i Tøyenparken)