Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Letesenbet Gidey storma over mål til ei halvmaratontid få trodde var mulig under Valencia Halvmaraton 24. oktober 2021. (Foto: arrangøren)
Letesenbet Gidey storma over mål til ei halvmaratontid få trodde var mulig under Valencia Halvmaraton 24. oktober 2021. (Foto: arrangøren)

Letesenbet Gidey storma over mål til ei halvmaratontid få trodde var mulig under Valencia Halvmaraton 24. oktober 2021. (Foto: arrangøren)

Letesenbet Gideys 1.02.52 på halvmaraton under lupen

Søndag 24. oktober 2021 løp Letesenbet Gidey oppsiktsvekkende elegant gjennom Valencias gater og inn til 1.02.52 på halvmaraton. Med det knuste den 23 år gamle etiopieren Ruth Chepnegetichs fantastiske verdensrekord (1.04.02) med hele 70 sekunder.
Publisert | Oppdatert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Du må logge inn for å lese denne artikkelen.
Kondis medlemsinnlogging:

Dette er en artikkel som er forbeholdt medlemmer i Kondis

Allerede medlem:
Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt postnummer som passord til å logge inn.
Alternativt kan du bruke ditt registrerte telefonnummer som passord (må eventuelt legges inn på min side). Hvis du er medlem og likevel ikke får logget inn kan du sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis
Vi har tre ulike innmeldingstilbud:

 1. Meld deg inn i dag og bli medlem fra nå og ut 1. halvår 2022. Du får 4 nummer av Kondis for 260,- kroner, og samtidig utnyttet alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016.
   
 2. Meld deg inn i dag og bli medlem fra nå og ut 2022. Dette koster kun 500 kroner og du mottar 9 utgivelser av Kondis. Du får også tilgang til alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016.
   
 3. Eller du kan tegne medlemskap ut 2023 og få et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner som velkomstgave. Merk at gavekortet ikke kan brukes i deres nettbutikk. Du må oppsøke en fysisk butikk for å få brukt det. Innmeldingsprisen på dette tilbudet er 2160 kroner. Du mottar 18 nummer av Kondis, og kan utnytte alle våre medlemsfordeler i over to år. Som medlem i Kondis får du 15 % rabatt på alt du handler hos Löplabbet. Du kan derfor handle varer for 1764 kroner for gavekortet. Nettoprisen for medlemskap ut 2023 blir da kun 396 kroner. Dette tilbudet med gavekort fra Löplabbet gjelder kun for nye medlemmer og utmeldte medlemmer som ikke har vært medlem de to siste årene. Gavekortene sendes i posten i begynnelsen av påfølgende måned etter at betalingen for medlemskapet er registrert hos oss. 
   

KJEMPETILBUD kan kun benyttes ved innmelding i Kondis!
Kjøp vår spreke tekniske T-skjorte med påtrykket «Treningsglede i hvert fraspark» på ryggen for kun 149 kroner inkludert porto og ekspedisjonsgebyr. Du sparer 100 kroner! 

Trykk HER for å se medlemsfordelene

I kvitteringen du får i e-post etter innmelding finner du «brukernavn» og "passord" som du ved første gangs besøk kan legge inn i stedet for medlemsnummer og postnummer. Dermed kan du lese denne saken omgående. 

Til din orientering:
- Vi trenger din adresse for å kunne sende deg bladet og faktura for medlemskapet.
- Din fødselsdato- og året du ble født bruker vi til å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister.
- Ditt telefonnummer og din e-post vil vi kun bruke i unntakstilfeller for å gi deg viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.
- Hvis du melder deg ut, vil du kunne bli kontaktet av oss med tilbud de neste tre årene. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke ønsker en slik kontakt.
- Kondis tar personvernet på alvor og er opptatt av å beskytte personopplysningene til de vi er i kontakt med på best mulig måte. Du kan lese hele vår personvernerklæring her.

KONDISMEDLEMSKAP
Medlemsskap:*
Se pris i vår prismodell over i artikkelen.
Jeg ønsker:*
Har du blitt vervet av noen?
Givers informasjon
Mottakers informasjon
Kjønn*
Fylles bare ut dersom du ikke er bosatt i Norge
Må være mellom 7 og 10 tegn
Født
JEG ØNSKER Å KJØPE
Teknisk Kondis T-skjorte blå/rosa kr 149,- inkl . porto og ekspedisjonsgebyr Med valg av kjønn og størrelse
KVINNESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
HERRESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
Jeg ønsker også å kjøpe
Ordregebyr på kr 29 og porto kommer i tillegg. Kryss av:
Ververs informasjon

Ververs informasjon

Til orientering - verving:
 •    Vi trenger medlemmets adresse for å kunne sende vedkommende bladet og faktura for medlemskapet.
 •     Vi trenger vedkommendes fødselsdato- og året han/hun ble født for å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister.
 •     Vi trenger vedkommendes telefonnummer og e-post for p kunne gi han/henne viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.

UnderLupen_vignett (640x444).jpg

Hva innebærer egentlig prestasjonene vi ser på tv, leser om i avisene, hører på radiosporten eller blir gjenfortalt fra venner og bekjente? Får vi en reflektert forståelse gjennom disse kanalene? Hvor raskt er egentlig «sinnsykt raskt» og «sjukt imponerende»?

I spalten Under lupen studeres ulike prestasjoner med lupe for å kunne oversette de til menneskelige termer. Slik gir vi en injeksjon av kunnskap og innsikt, og bragdene vil settes i perspektiv.

Tidligere publisert i papirutgaven.