Ole Einar er i kjempeform
Ole+Einar+Bj%F8rndalen+er+i+kjempeform+i+sporet+for+tiden+og+n%E5r+ogs%E5+skytingen+er+bra%2C+virker+han+usl%E5elig.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Ole Einar Bjørndalen er i kjempeform i sporet for tiden og når også skytingen er bra, virker han uslåelig.( Foto: Olav Vikvang )
Ole Einar Bjørndalen er i kjempeform for tiden. I Østersund vant han alle tre distanser.
Torsdag vant han 20 kilometer, lørdag sprint og på avslutningsdagen søndag gikk han til tops på jaktstarten.Før skiskyttersesongen har kommet i gang har han også fått med seg en verdenscupseier i spesielt langrenn i Gallivare.
" Torsdagens 20 kilometer er den seieren jeg setter høgst her i Østersund. Da var det realt føre. Ellers er jeg fornøyd med avslutningene på alle mine løp. Jeg har trent spesielt med avslutninger for øye og da er det bra å få en positiv bekreftelse.sier Ole Einar.
På søndagens jaktstart kunne han koste på seg 4 strafferunder, men han er så suveren for tiden, at seieren var ikke truet.
Flott Jaktstart av Emil Hegle Svendsen
Unggutten+Emil+Hegle+Svendsen+gikk+en+flott+jaktstart.+Han+gikk+seg+opp+fra+16+plass+til+4+plass%2C+bare+24%2C+2+sekunder+fra+pallen.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Unggutten Emil Hegle Svendsen gikk en flott jaktstart. Han gikk seg opp fra 16 plass til 4 plass, bare 24, 2 sekunder fra pallen. ( Foto: Olav Vikvang )
Bra skyting av Halvard Hanevold
Halvard+Hanevold+er+i+bra+skyteform.+Han+skj%F8t+4+nuller+p%E5+s%F8ndagens+jaktstart%2C+men+farten+i+sporet+er+ikke+p%E5+topp+for+tiden%2C+s%E5+han+m%E5tte+ta+til+takke+med+13+plass.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Halvard Hanevold er i bra skyteform. Han skjøt 4 nuller på søndagens jaktstart, men farten i sporet er ikke på topp for tiden, så han måtte ta til takke med 13 plass. ( Foto: Olav Vikvang )
God fart i sporet for Frode Andresen
Frode+Andresen+holdt+som+vanlig+god+fart+i+sporet%2C+men+skytingen+med+7+stafferunder+%F8dela+plasseringen+p%E5+Jaktstarten.+Han+falt+fra+13+til+24+plass.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Frode Andresen holdt som vanlig god fart i sporet, men skytingen med 7 stafferunder ødela plasseringen på Jaktstarten. Han falt fra 13 til 24 plass.( Foto: Olav Vikvang )
Linda Grubben gjorde dagen fullkommen norsk
Verdenscupseier+til+Linda+Grubben+i+Jaktstarten.+Hun+virker+godt+trent+og+sterk+for+tiden%2C+og+blir+nok+den+vi+m%E5+stole+p%E5+under+verdensmesterskapet+i+Anterselva.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Verdenscupseier til Linda Grubben i Jaktstarten. Hun virker godt trent og sterk for tiden, og blir nok den vi må stole på under verdensmesterskapet i Anterselva.( Foto: Olav Vikvang )
Linda Grubben har gått bedre og bedre i Østersund og på avslutningsdagen avanserte hun fra 6.plass til 1 plass på Jaktstarten er et godt langrenn og bare en strafferunde.
For svenskene var det gledelig med Anna Carin Olofsson på pallen. Hun gikk seg opp fra 11. til andreplass etter et sterkt langrenn og bare en strafferunde.
Solid av Tora Berger
Solide+l%F8p+av+Tora+Berger.7.+plass+i+fredagens+sprint+og+8.+plass+i+s%F8ndagens+jaktstart+etter+2+strafferunder.%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Solide løp av Tora Berger.7. plass i fredagens sprint og 8. plass i søndagens jaktstart etter 2 strafferunder.( Foto: Olav Vikvang )
Ny russisk herreløper i toppen
Den+ukjente+russeren+Dimitri+Iarochenko+viste+med+andreplass%2C+b%E5de+i+sprint+og+jaktstart%2C+at+han+blir+en+mann+%E5+regne+med+i+vinter.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Den ukjente russeren Dimitri Iarochenko viste med andreplass, både i sprint og jaktstart, at han blir en mann å regne med i vinter. ( Foto: Olav Vikvang )
God jobb av det norske smøreteamet.
Sm%F8reteamet+h%F8rer+man+bare+om+n%E5r+det+g%E5r+d%E5rlig%2C+men+i+helgen+gjorde+de+en+kjempejobb%2C+hvilket+fem+pallplasseringer+vitner+om.+Fra+V.+Torje+H%E5land+-+P%E5l+Fredrik+Andresen+-+Tom+Idar+Haugen+og+foran+Thomas+S%F8derberg.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Smøreteamet hører man bare om når det går dårlig, men i helgen gjorde de en kjempejobb, hvilket fem pallplasseringer vitner om. Fra V. Torje Håland - Pål Fredrik Andresen - Tom Idar Haugen og foran Thomas Søderberg. ( Foto: Olav Vikvang )