Denne gangen var det individuell start som stod på programmet. Kveldens løper var lagt rundt Steinbruvann og ble innledet med skråli orientering før terrenget skiftet karakter til mer små kupert, detalj- og stirikt. Her var det flere som fikk utfordringer, som førte til tidstap.

Blant herrene, i Legendar-klassen, var det nok en gang Anders Nordberg, Nydalen, som viste seg å være det raskeste gjennom den 3,7 km lange løypen, med tiden 27,06 min. Han vant med komfortable 1,54 min margin til Ivar Aukrust Osmoen, Ås-NMBU, mens Anders Vister, Nydalen fulgte på 3. plass ytterligere 40 sek bak.

I den rene dameklassen Kari ble det seier til Mariann Ulvestad, Bækkelaget, som brukte 34,15 min på sine 3,7 km. Her fulgte Nydalsløprne: Maren Jansson Haverstad og Anna Ulvensøen på de neste plassene, hhv 43 sek og 3,09 min bak. Her var det flere av forhåndsfavorittene som fikk seg noen ekstra runder i jakten på postene.

Ola-klassen ble vunnet av Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalens SK, med tiden 29.00 min, 47 sek foran Sigve Vågsnes, Oppsal og med Kenneth Buch, Nydalen på 3. plass 2,38 min bak.

I Lokal-klassen var det Morten Fismen, Fossums, om vant. Her fulgte Vidar Benjaminsen, Lillomarka og Torstein Hole, Nydalen på de neste plassene.

Harry Lagerts Nattcup fortsetter neste uke med fellesstartløp fra Sandermosen i Maridalen, før det hele avsluttes med jaktstart i Nordmarka fredag 25. oktober.

Legendar, 3 700 m:
1) Anders Nordberg, Nydalens SK, 27.06,
2) Ivar Aukrust Osmoen, Ås-NMBU Orientering, 29.00,
3) Anders Vister, Nydalens SK, 29.40,
4) Espen Jakobsen, Tyrving IL, 31.44,
5) Daniel Roos, Attunda OK, 33.52,
6) Elias Skjolden Sørensen, Lillomarka OL, 34.05.

Kari, 3 700 m:
1) Mariann Ulvestad, Bækkelagets SK, 34.15,
2) Maren Jansson Haverstad, Nydalens SK, 34.58,
3) Anna Ulvensøen, Nydalens SK, 37.24,
4) Oda Scheele, Nydalens SK, 37.47,
5) Kaja Winsnes Nordhagen, Ås-NMBU Orientering, 39.28,
6) Marthe Gløersen, Bækkelagets SK, 39.29.

Ola, 3 700 m:
1) Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalens SK, 29.00,
2) Sigve Vågsnes, Oppsal Orientering, 29.47,
3) Kenneth Buch, Nydalens SK, 31.38,
4) Anders B. Øksenholt, Nydalens SK, 32.20,
5) Ragnar Tonjer, Nydalens SK, 32.57,
6) Philip Lehmann Romøren, Fossum IF, 33.41.

Lokal, 3 200 m:
1) Morten Fismen, Fossum IF, 29.48,
2) Vidar Benjaminsen, Lillomarka OL, 30.57,
3) Torstein Hole, Nydalens SK, 32.20,
4) Jan Tore Henriksen, Nydalens SK, 32.22,
5) Sindre Langaas, Nydalens SK, 32.38,
6) Geir Ottar Kvernstuen, Nydalens SK, 33.17.

Rekrutt, 1 800 m:
1) Per Noah Sommerhein, Nydalens SK, 18.37,
2) Vetle Frydenlund Norling, Nydalens SK, 18.43,
3) Jonas Fenne Ingierd, Bækkelagets SK, 22.46,
4) Martin Vestly, NOTEAM, 25.04,
5) Tore Danielsen, NOTEAM, 25.15,
6) Viktor Meland-Tangen, Bækkelagets SK, 27.14.

hl08.jpgHva er vel bedre enn å feire 14 årsdagen med natt orientering? Tobias Tronbøl Lium, Koll, glad løper i mål.