Veileder for lokale orienteringsløp:
Denne veilederen er gyldig fra 7. mai til 15. juni. Det kan komme endringer som følge av myndighetenes vurdering av koronasituasjonen. Som grunnlag for veilederen ligger de generelle smittevernrådene fra våre myndigheter om antall personer samlet, distansering mellom personer, personlige hygiene og hindring av smitte via berøring. Det er fra myndighetenes side åpnet for arrangementer som følger anbefalingene fra Helsedirektoratet og organiserer seg på en smittevernfaglig forsvarlig måte. 

Veilederen har avsnitt for arragører og deltagere, og hvordan man forholder seg ved start og i mål.

Konkurransene gjennomføres etter prinsippet kom-løp-dra hjem, ingen skal være på stedet lenger enn nødvendig. 

Arena og starttidsordning skal utformes slik at det aldri er mer enn 50 personer samlet på arena samtidig. Det åpnes for at arenaen kan fylles opp med nye deltakere når de som er ferdige har forlatt arenaen. Starten bør strekke seg over god tid. Det skal ikke starte mer enn maksimalt 3 løpere pr minutt. 

Se hele veilederen her:
Veileder for lokale løp med begrenset deltagelse


 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957