– Vi har store forventninger til dette samarbeidet, sier Amel Jodanovic som var en av fire initiativtakere til å starte opp løpegruppa. De tre andre var Magnus Hagstrøm-Sjaastad, Henrik Sandstad og Jon Drogset Østeng som satt på klubbhuset en septemberdag og kastet ideer om en løpegruppe for mosjonister i Steinkjer. 

Kort tid etterpå ble Steinkjer FIK løpegruppe etablert. Da Kondis sendte en e-post til medlemmene i Steinkjer for å høre om noen ville ta ansvar for å opprette Kondistreninga Steinkjer, var de fire initiativtakerne raskt frampå og foreslo å gjøre Kondistreninga til en del av Steinkjer FIK løpegruppe. 

Et godt forslag, tenkte vi i Kondis, og dermed var samarbeidet i gang. 

– Vi og Kondis har felles ambisjoner og ønsker for treningsgruppa. Begge organisasjonene ønsker at dette skal være en gruppe for løpere på alle nivå og i alle aldre, og som skal bidra til å samle løpemiljøet i Steinkjer, sier Amel. 

Treningene er i utgangspunktet gratis, men de som er med på intervalltreningene i Steinkjerhallen hver torsdag i vinterhalvåret må være med på å betale halleie. Løpeturene utendørs på søndagene er imidlertid helt gratis. 

Kondistreninga Steinkjer
Trenerne: Det var f.v. Amel Jodanovic, Henrik Sandstad, Magnus Hagstrøm-Sjaastad og Jon Drogset Østeng var initiativtakerne til gruppa og vil fungere som trenere. (Foto: Privat)

– Med dette samarbeidet ønsker vi å øke bredden i friidrettsklubben, skape et sosialt og godt miljø for løpere som er under elitenivå, og samtidig bidra til å skape et miljø for Kondismedlemmer og løpere lokalt, sier Amel. 

Uavhengig av alder, nivå eller kjønn ønsker de alle løpeinteresserte inn i gruppa. 

Treningstidene: Torsdager kl 19.45 til 21.00 intervaller i Steinkjerhallen, søndager klokka 9 er det rolig langtur fra parkeringen ved friidrettsbanen på Guldbergaunet. 

Du kan følge med på Steinkjer FIK løpegruppe / Kondistreninga Steinkjer i gruppas Facebookgruppe. 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957