I sesongens andre løp var det omtrent like mange deltakere som i det første løpet, og det ser dermed ut til at Kystbykarusellen har kommet godt i gang med sitt tilbud om en vinterkarusell under tak.

Etter at det første løpet denne sesongen måtte avlyses på grunn av manglende oppslutning har det nå vært rundt 75 – 90 deltakere i de to løpene som er arrangert når vi regner med dem som løper stafett. Og i dette løpet er det en 5 etappers stafett for de yngste mens de voksne løper 5 km, alt inne i garasjeanlegget til Sartor Senter på Sotra utenfor Bergen.

Og mens vinterens stormer bygget seg opp over Sotra kunne deltagerne i Kystbykarusellen konsentrere seg om å løpe gjennom løypen som går gjennom flere av parkeringsdekkene i Kystbyen.

De som sprang aller raskest i dameklassen var Benedikte Jacobsen fra Strusshamn, bak henne fulgte Julie Bøtun og Karyn Reynolds på de neste plassene. Sistenevnte Karen er en irsk dame som har skrevet i påmeldingen til Kystbykarusellen at «I Thought This was a Pub Crawl!». Men hun løp altså så bra at hun neppe kunne tro det var en pubrunde hun var med på.

I herreklassen ble den aller raskeste denne gangen Jan Erik Engan fra Olsvik, og han henviste vinneren av forrige løp Haile Gebrezgi  til andreplassen. Simen Astrup kapret tredjeplassen rett foran Martin Kvalø.

(se flere bilder øverst i artikkelen)

Les mer om Kystbykarusellen på arrangørsidene

Fellesstarten har gått i etasje E i Kystbyen under Sartor Senter på Sotra.

Gunnar Larsen er en av dem som bidrar til å gjøre Kystbykarusellen til et skikkelig godt arrangement.

Premiepallen kvinner: Julie Bøtun, Benedikte Jacobsen og Karyn Reynolds.

3J6A0668.jpgPremiepallen menn: Simen Astrup, Jan Erik Engan og Haile Gebrezgi.

Startnr. Navn Klubb Tid
1 Brattholmen skole 3. klasse 1 (Markus Hordnes, Karoline Algrøy, Jakob Tellefsen, Daniel Torvik, Pelle Landro) KNARREVIK 22:15
2 Foldnes Gutter 1 (Magnus Torsvik, Oskar Torsvik, Yosef Haile, Nebi Haile,  ) Sotra Sportsklubb 22:38
3 Brattholmen skole 3. klasse 2 (Malin Valen, Mattias Valen, Leo Marensius Mauno, Katia Lopes Mota, Jakob Tellefsen) KNARREVIK 31:18