Påmeldingen til Fornebu juleultra, som blir arrangert 20. desember er nå åpnet. Løpet vil bli avviklet uansett, dersom arrangøren ikke får lov til å gjøre det "live" så blir det som virtuelt løp.

Arrangøren skriver blant annet dette på facebook: 
"Vi setter grensen på 200 deltakere. Dersom antall lovlige deltakere blir lavere blir de resterende overført til virtuell deltakelse etter prinsippet først til mølla. Alle tar tiden selv, vi kan ikke garantere servering. Starttidspunktene er å regne som valgfrie i det oppsatte tidsintervall. 50 km og maraton starter mellom 09:00 og 10:00. Halvmaraton starter mellom 10:00 og 13:00.

De som ønsker tid for aldersstatistikkene til kondis må starte kl 10:00, da tar vi tiden på disse. Løpet teller uansett til 100-klubben og ultrafatet dersom det blir "live". Starttidspunkt kan bli forskjøvet for noen dersom mange ønsker å starte samtidig."

Les hele meldingen her: Føniks Ultra

IMG_5942_Blide_arrangørnisser (1280x853).jpg
Blide arrangørnisser i fjorårets løp. (Foto: Olav Engen)

2019: Tomler opp og bare blide løpere på Fornebu Juleultra
 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957