Se tidligere nyhet:
Kilian Jornet utfordrer 24-timersekorden i Måndalen 21.-22. november

Tirsdag 17.11. valgte arrangøren å gå ut med beskjed om at de hadde besluttet å avlyse gjennomføringen i helgen og prøve på nytt igjen neste uke.

Det skal snø helt ned til bebyggelsen natt til fredag – så noen timer med oppholdsvær gjennom fredagen, men en ny runde med regn og sludd natt til lørdag – og konstant nedbør til mandag. Basert på dette ble avgjørelsen om utsettelse tatt.

Løpet på Måndalen stadion er foreløpig utsatt til onsdag 25. november, med torsdag og fredag som reservedager. Mandag 23. november vil arrangøren i samarbeid med Salomonteamet bestemme endelig dato ut fra oppdaterte værprognoser.

- Arrangøren har mulighet for å flytte løpet enda litt senere om nødvendig, men vi går "all in" for neste uke, sier Kristin Lien i Måndalen IL.

Værmeldinggen på yr.no 

Norske i Måndalen.jpg
Arrangøren bekrefter onsdag kveld at de fleste, kanskje alle, de inviterte norske løperne har mulighet til å løpe neste uke.
 

_VB07571.jpgDet er disse skoene som skal hjelpe Kilian fram til et best mulig resultat på 24-timersløpet. (Foto: Salomon)

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957