Ved utgangen av 2019 hadde vi 11.003 medlemmer i Kondis. Da vi sendte ut faktura for 2021 var det flere som meldte seg ut slik at vi gikk inn i 2020 med kun 9777 medlemmer.

Dette var ingen skremmende start på året. Det er alltid slik at en del melder seg ut ved hovedforfall på medlemskontingenten, og vi må da bruke året vi har foran oss på å hente inn nye medlemmer til erstatning for de som forlater oss for at ikke medlemstallet skal gå ned.  

Det ble imidlertid ganske skremmende da koronaviruset gjorde det slik at myndighetene måtte stenge ned idrettsarrangementer. Da mistet vi vår viktigste kanal for medlemsverving. 

Vi har vært åpne med hvordan koronasituasjonen har rammet oss i form av over 800.000 kroner i tapte annonseinntekter så langt i år, og hva vi har gjort for å forsøke å bøte på dette. Vi har også vært ute i sosiale medier og på våre nettsider og aktivt bedt om støtte i form av pengegaver eller at de som liker det arbeidet vi gjør skal prøve et medlemskap hos oss for å støtte oss på den måten. Dette har helt klart hjulpet. Mange har gitt oss gaver og mange har meldt seg inn. 

Per 1. desember har Kondis 11.316 medlemmer. Det betyr at over 1500 personer har meldt seg inn i Kondis så langt i år. Det er vi utrolig takknemlige for. Det gjør at vi kan se fram mot et nytt år med en viss trygghet for økonomien. Faren er ikke over, men vi kan se mot 2021 med en viss grad av opptimisme takket være all den støtten vi har fått. 

Hvis noen lurer på hva vi ønsker oss til jul, så kan vi røpe at vi ønsker oss enda flere medlemmer og på en klar andreplass på ønskelista står penger. 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957