Oslo Sticup startet i 2020 som et koronavennlig virtuelt konsept for alle som er glade i stiløping. Til mandag starter tredje sesong, og på arrangementets hjemmeside står det følgende beskrivelse og invitasjon til Oslo Sticup:
vignett.jpg

Oslo Sticup er en utfordring til alle som er glad i stiløping. Vi har satt sammen seks løp som går fra Skullerud, Grønmo, Østmarksetra, Bygdøy og Ekeberg. Vi har forsøkt å finne stitraséer som går litt utenfor de mest populære stiene, som vil gi deg nye opplevelser og gjøre deg bedre kjent i marka.

Løypene er laget av 6 lokalkjente orienteringsløpere fra Bækkelagets SK. Du vil finne beskrivelser og tips fra hver av løypeleggerne før hver løp.
Alle løypene blir merket i terrenget i den respektive uka, slik at det blir enkelt å finne frem. Hver uke presenterer vi nye løyper på ca. 5 km. Du bestemmer selv når du vil løpe. Det er lov å løpe flere ganger og din beste tid teller. Dere finner både Strava segmenter, GPX- og kartfiler som dere kan bruke for å finne frem.

Hvis du ønsker å være med i resultatlister og være med i trekning av premier eller bare ønsker å støtte dette frivillige arbeidet, så kan du bruke Vipps.  Vi satser på å være tilstede ved hver etappe én dag i uka (tidspunktet vil bli kommunisert på Facebooksiden). Vi håper dere vil delta og utfordre venner, klubbmedlemmer og kolleger i Oslo Sticup. Vi gleder oss til å følge med og tilbakemeldinger mottas med takk!

Løpsdatoer 2022
Løp 1 Skullerud: 16. mai -29. mai (uke 20 & 21)
Løp 2 Bygdøy: 23. mai - 5. juni (uke 21 & 22 )
Løp 3 Ekeberg: 30. mai - 12. juni (uke 22 & 23)
Løp 4 Østmarksetra: 6. juni - 19. juni (uke 23 & 24)
Løp 5 Skullerud: 13. juni - 26. juni (uke 24 & 25)
Løp 6 Grønmo Spinneren: 20. juni - 3. juli (uke 25 & 26)

Les alt om løpene og løypene på hjemmesiden til Oslo Sticup.

oslo-sticup.jpgOslo Sticup startet i 2020 som et koronavennlig virtuelt konsept for alle som er glade i stiløping. (Foto: arrangøren)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957