Forholdene for landeveisløp var gode på Hareidlandet denne lørdagen. Underlaget var snø- og isfritt, vinden holdt seg unna og temperaturen var 2 plussgrader ved mål/start. Ellers merket vi litt antydning til små regnbyger underveis i løypa.

Ingen av de tidligere vinnerne stilte til start i dagens løp, og det var duket for de nest beste herreløperne om å avgjøre dette seg i mellom. Kenneth Holsæker, Vartdal TIL vant på tiden 29.11 foran Daniel Slettebakk, Hareid Triatlon på 29.16. Kristoffer Nonstad, Oppdal vant kampen om tredjeplassen på tiden 29.23 foran Aleksander Blålid, Sprek 365 med 29.24.

Oda Renate Topphold Midtflø, Hareid IL vant kvinneklassen på tiden 33.50 foran Silje Kulen på 33.59. På tredjeplass kom Vibeke Brune Slettebakk, Hareid Triatlon med tiden 37.11.

Etter løpet var det avslutning med premieutdeling og servering. De beste gjennom heile vinteren blei premiert.

Starten-1Første del av løypen gar langs gangveien på nordsiden av Grimstadvatnet

1:51:00

Tet_foermaal_1280x814.jpgKenneth Holsæker (863) og Daniel Slettebakk (859) kjemper om seieren i dagens løp. Kenneth trakk det lengste strået

Nesttet_foermaal
Kampen om tredjeplassen blei like inntens. Kristoffer Nonstad, bakerst her slår så vidt Aleksander Blålid (843)

Are_Bjoergum_nr5Are Bjørgum tar femteplassen

Are_Uran_6bestAre Uran blir nummer seks. Are var ikke heilt fornøyd med tida i dag, men så har treningen den siste tiden kun bestått av fjellturer. Å løpe flatt var det lenge siden han hadde gjort

Beste_jenter_foermaalDe to beste jentene 1 km før mål, Oda Renate Topphol Midtflø (855) og Silje Kulen (875)

FergeFarvel til Hareid for denne gang, men om 8 måneder kommer vi igjen for å delta på 1. løp i Grimstadvatnet Rundt 7. november 2020