Fra 19. juni til 28. juli i år syklet Christoffer fra Fosnavåg til Lindesnes, så opp til Nordkapp før han returnerte til Fosnavåg igjen. Samtidig samlet han inn nesten en million kroner til inntekt for kreftforeningen gjennom sponsing og bidrag.

Christoffer syklet tilsammen 530 mil fordelt på 15-20 mil hver dag. Han fikk behørlig pressedekning. TV2 hadde innslag om Christoffer under sine daqlige Tour de France-sendinger, og lokalpressen møtte opp overalt hvor Christoffer beveget seg.

Nå har også Christoffer meldt seg til tjeneste i Team AKTIV mot kreft, og vil være med i teamet under Oslo Maraton 26. september. Han tok utfordringen på strak arm. På spørsmål om han ville delta i Oslo Maraton og eventuelt hvilke distanse han kunne tenke seg å springe, svarte Christoffer ganske kontant: Her er det bare en distanse det er snakk om, og det er heil maraton. Han har ikke løpt tidligere, bare syklet. Det er 1 måned igjen til løpet, og akkurat nå er Christoffer i gang med løpetreningen. Har han sagt ja til noe, tar han det alvorlig.

Se også  hjemmesida  til Christoffers Norge rundt tur


Her ser vi startfeltet på heilmaraton under Nordvest Maraton sist lørdag der vi også ser Christoffer Endresen med sykkel midt på bildet. Her er Christoffer på hjemmebane. Han bor ikke langt unna Rundebrua. Neste gang når denne harde kjernen springer maraton, for de fleste under Oslo Maraton, vil også Christoffer stå på startstreken, ikke bare for å springe 42,195 km, men også for å hjelpe Team AKTIV med å samle inn penger til kreftsaken.

Fra venstre med startnr. 27 ser vi Øystein Orten, Jan Billy Aas, Cock van der Kaay (Nederland), Helge Fuglseth, Per Gundersen, Ole Arne Eiksund, Christoffer Endresen, Helge Hafsås, Magnus Reiakvam, Inge Asbjørn Haugen og Sigleif Karlsen.
foto: Vestlandsnytt

Les om da Christoffer Endresen overrakte Kreftforeningen en stor sjekk under Oslo Grand Pris på sykkel