Se video fra hinderløpet  her, filmet og satt sammen av deltaker i konkurranseklassen, Andris Potass fra Ørsta X-fit. 

Hinderløpet ble for første gang arrangert i fjor og tilbakemeldinger fra deltakere er veldig positive, så arrangøren har ikke tenkt å gi seg med den første utgaven. Hinderløpet i fjor hadde, sett bort i fra noen idrettslag med egen start i fjor, rundt 50 deltakere. Det gir en solid økning i deltakerantallet.

Litt uheldig med været.
At selv hinderløpet er en våt afære er en del av konseptet, men at det ble såpass mye regn under arrangementet er det ikke behov for. Det med tanke på publikum. Deltakerne blir uansett garantert våte. Selv med ganske dryge regnbyger så var det gjennom lørdagen mange som tok turen til Follestaddalen for å se på hinderløpet.

Flere starter for å unngå kø
For å begrense og unngå at det oppstår mye kø når man skal gjennom et hinder, så har arrangøren delt opp hinderløpet i flere starter. Først ut var ungdom, familie og mosjon. Så fulgte to starter med mosjon og konkurranseklasser delt opp i under og over 36 år. Ungdoms- og mosjonsklassene løper en runde a 4.25 km mens konkurranseklassen har to runder.
 

Resultater
 

Ungdom gutter
Trym Øye, Ørsta Alpint vant med tiden 32.10. På andreplass kom Håkon Øyehaug Moe, Ørsta Alpint med tiden 33.30. På tredjeplass kom Evan D. Aambø, Ørsta IL med tiden 35.50.

Ungdom jenter
Elisa Grevnes Bjørdal, Åmdal IL vant med tiden 45.10. På andreplass kom Ariana Rebbestad, Follestaddal IL med tiden 45.12.

Konkuranseklassen under 36 år:
Menn:
Sigve Høydahl, Bærums Verk IF vant med tiden 52.31. På andreplass kom Arve Haugland, Follestaddalen IL med tiden 52.56. På tredjeplass kom Jonas Hesthaug, Eidsdal IL med tiden 1.01.37.

Kvinner:
Stine Marie Løvoll, Follestaddalen IL vant med tiden 1.08.08. På andreplass kom Ingeborg Skogen, Volda med tiden 1.11.24. På tredjeplass kom Karen A. Øie, Ørsta med tiden 1.14.42. 

Konkuranseklassen over 36 år:
Menn:
Runar Gretland, Hovdebygda IL vant med tiden 59.06. På andreplass kom Terje Åmelfot, Ørsta med tiden 59.41. På tredjeplass kom Martin Hovden, Hovdebygda IL med tiden 1.01.48.

Kvinner.
Gro Langstøyl Ulstein, X-Fit Ørsta vant med tiden 1.22.52. På andreplass Astrid Bjørdal, Åmdal IL med tiden 1.23.35. På tredjeplass kom Monika Rebbestad, Follestaddalen IL med tiden 1.24.57.


Stor takk til lokalmiljøet.
Arrangøren  ønsker å takke deltakere, publikum samt alle de gode hjelperne og våre samarbeidspartnere. Uten de hadde det ikke vært mulig å arrangere hinderløpet Over stokk og stein. Takk til Magne J Krumsvik for glimrende jobb som speaker. Takk til Follestaddalen Hornmusikk for en innholdsrik kiosk og Åmdal IL for  parkering og funksjonærhjelp.  

For resultatelister og tider se hjemmesiden her.
Hjemmesiden.
Se flere bilder på facebooksiden.
Les om hinderløpet på smp.no


ungdom_klassen.jpg
Elisa Grevnes Bjørdal, Åmdal IL og Trym Øye, Ørsta Alpint vant ungdomsklassen.

Sara_Aasen.jpg
Sara Aasen fra ambulanse midtnorge roper ut hvor mye hun koser seg.