Hilde Johansen er en erfaren ultraløper som har en pers på 24-timers fra EM i Albi i Frankrike på 204 kilometer. Hilde har flere seire i store ultraløp opp gjennom årene. I 2013 vant hun Kristins Runde i Nordmarka på 81 kilometer og satte en solid løyperekord som står ennå. Videre vant hun Røyse Ultra både i 2017 og 2018 og har også seier i Farris Ultra i 2017 for å nevne noen. Hun har også vært på landslaget for 24-timers og representert Norge i både EM og VM.  

Vi i Kondis har vært så heldige å få ha Hilde med som trener på flere av våre treningsturer. I tillegg stiller hun hver uke opp som trener og ansvarlig for treningsgruppene vi har både i Hønefoss og på Årnes, og da vi skulle etablere gruppe på Jessheim også, var Hilde raskt ute med å tilby seg å hjelpe til. 

Hilde er en dame som er nesten mer opptatt av å hjelpe andre enn å sørge for at hun selv for trent godt. Hun stiller opp for andre på deres nivå og bistår med råd, tips og oppmuntring underveis. Når de andre har gått hjem for å spise kveldsmat og ta en dusj, løper Hilde videre på egne treningsturer. 

Nå i høst startet hun opp firmaet Vita Progressus hvor hun lager treningsprogram og gir personlig oppfølging av løpere. 

– Firmaet er helt i oppstartfasen, men jeg har mange planer om prosjekter innen løping og annen fysisk aktivitet etter hvert, sier Hilde, som for tida er i full gang med planleggingen og treningen mot neste års store prosjekt: Å løpe fra Oslo til Bergen i Oslo Bergen Trail som er et 515 kilometer langt løp i skogs- og fjellterreng. 

Som ambassadør i Kondis kan Hilde gi 100 kroner i rabatt på innmeldingsprisen for de som ønsker å melde seg inn i Kondis. Alt du trenger å gjøre er å oppgi hennes ambassadørkode. 

Hilde har ambassadørkode 119.

Ønsker du å lese mer om våre medlemstilbud og melde deg inn, kan du gjøre det her.

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957