Velkommen til årets julekalender på Kondis.no, en enkel quiz eller spørrekonkurranse i julemåneden mens vi venter på nissen.

"Litt av hvert i kondis.no's verden"

Det blir spørsmål hver dag med muligheter for å vinne premier, se nederst på siden.

Årets tema er "litt av hvert i kondis.no's verden". Et bra tips vil være å bruke menyen vår aktivt, og med dette ønsker vi å minne deg på ting du enten ikke visste, eller husket var å finne på kondis.no. Se også info om premier og annet lenger ned.

Vi foretrekker at du sender inn svarene for hver dag, men du kan også sende litt nå og litt da eller samlet til slutt. 
Hvert svar skal sendes separat på linken nedenfor.

Dagens spørsmål 2. desember:

To år etter at Kondistreninga ble lansert som et gratis tilbud i Oslo blir Kondistreninga nå arrangert på 17 steder i Norge, og nye kommer stadig til. Hva er foreløpig det sørligste stedet i Norge hvor du finner Kondistreninga?
SEND INN DITT SVAR
Svarfrist 26. desember kl. 23:59

Dagens spørsmål 1. desember:

Kondis sine løypemålere sørger for en mengde kontrollmålte løyper rundt omkring i Norge. Hvilket er det nordligste av de løypene vi har kontrollmålt?
SEND INN DITT SVAR
Svarfrist 26. desember kl. 23:59Nytt spørsmål hver dag - 48 vinnere
Det kommer et nytt spørsmål hver dag, og du har svarfrist på alle spørsmålene til kl. 23:59 andre juledag 26. desember. Du kan altså sende inn etter hvert, eller samlet til slutt , eller litt nå og litt da.

Blant de som har riktig svar trekker vi ut to dagsvinnere som får Kondis-t-trøye herre/dame eller Norge-trøyen eller Norge-singleten i valgfri størrelse, det vil si totalt 48 vinnere!

Trøye-premier.jpg

Hvem klarer flest riktige? - 5 vinnere
De fem med flest riktige svar i hele perioden (evt trekning hvis flere med like mange rette) får valgfri bok fra Kondisbutikken: "Utholdenhetstrening", "Å løpe med Kenyanere", "Romanen LØP", "BIRKEN - Norges mest berømte turrenn" eller "Femmila - Thor Gotaas" i tillegg til 2-pk Kondis løpesokker

Sluttpremier.jpg

Vinnere tilskrives for valg av premie etter at Julekalenderen er over.  

Julekalender_01-24.jpg