Namdal løpeklubb har lang tradisjon med å arrangere løpskarusellen. Denne våren går karusellen virtuelt der det hver uke arrangeres et nytt løp. Totalt består karusellen av 8 løp med varierende lengde/vanskelighetsgrad. Hvert løp pågår en uke, altså fra mandag til søndag.

Sist uke (4.-10. mai) ble det løp nummer to (av totalt åtte) i karusellen gjennomført. Dette var det 5 km lange gateløpet i Hestmarka

Namdal Løpeklubb oppsummerer løpet slik:
Det andre løpet i vår virtuelle vårkarusell gav tett opp mot 80 deltakere og nok en sekundstrid om seieren i herreklassen. Martin Reppen måtte i Klompen opp gi tapt for Jonas Riseth med et fattig sekund, men på 5 km i Hestmarka var rollene snudd om og Reppen vant med 5 sekunder på Riseth!

I dameklassen var Heidi Hestmark Smalås suveren og løp inn til 17.45, tredje beste tid registrert på distansen i dameklassen i vår. Lisa Dahle Erichsen løp også en god 5 km på tiden 19.19.

Vi legger også merke til at mange ungdommer har fått bra fremgang i løpet av vinteren og løper inn til gode tider!

Den 5 km lange løypa er kontrollmålt av Kondis tidligere. Løypa har dermed korrekt distanse, men siden dette var et virtuelt løp uten offisiell tidtaking og organisert start av arrangør, teller heller ikke resultatene som offisielle tider på de ordinære statistikkene. Men de vil imidlertid kunne kvalifisere som bestetider i de midlertidige statistikkene for virtuelle løp

19 5 km hestmarka 5,0 km Hestmarka
20 Brurunden 4,6 km Spillum (badekulpen)
21 3000 m baneløp 3000 m Kleppen stadion
22 Folkemila (Namsosløp-trasèen) 7,9 km Namsos (Bastionen)
23 Vetterhusstrømmen - Sørenget   (Saldilt-trasèen) 6,7 km Vetterhusstrømmen bru
24 Skarfjellet rundt 9,6 km Granåsen
25 Spillumsfjellet opp 4,3 km  Spillum

Påmelding:
Påmelding vil være for hele karusellen, IKKE for hvert enkelt løp. Påmelding vil være mulig helt frem til siste løp. Klasseinndeling: Jenter, gutter, damer, herrer og trim u/tid.

Påmelding via lenken under:

Priser:
Voksne: 300,-
Barn 16 år og yngre (født 2004 og tidligere): 200,-

Premiering:
Alle som melder seg på og deltar i minst ett løp får deltagerpremie (porselenskopp med logo og tekst).
Uttrekkspremier blant de som deltar på minst 5 av 8 løp

Registrering av resultater/deltagelse:
Registrering av deltagelse og eventuelle tider etter hvert løp gjøres ved å enten sende en e-post til namdallopeklubb@gmail.com senest tirsdag i uka etter at løpet er avsluttet, eller ved å legge inn en kommentar på facebook-siden til arrangementet «Virtuell vårkarusell 2020!»​